Tabu
LIFE & LOVELIFESTYLEWhat's hot

CE SUMA da un bogatas barbatului care o va seduce pe fiica lui lesbiana!

Un bogat om de afaceri ofera 50 de milioane de euro barbatului care va reusi sa o seduca pe fiica lui, care este lesbiana. Magnatul Cecil Chao, din Hong Kong, este dispus sa plateasca aceasta suma dupa ce a aflat ca fiica lui, Gigi, a semnat documentele de uniune civila cu partenera ei de viata din ultimii sapte ani in cadrul unei ceremonii organizate in Franta in acest an, afirma publicatia South China Morning Post.

“Nu imi pasa daca el este bogat sau sarac. Singurul lucru care conteaza este sa fie generos si bland”, a declarat omul de afaceri, in varsta de 76 de ani, citat de acelasi cotidian de limba engleza din Hong Kong.
“Gigi este o femeie foarte draguta, care are in acelasi timp talent si frumusete. Este devotata parintilor ei si este generoasa, organizeaza multe actiuni de caritate”, a adaugat el, co nform www.kanald.ro .
Magnatul a dezmintit insa informatia referitoare la uniunea civila a fiicei sale cu partenera ei de viata si sustine ca fiica sa, in varsta de 33 de ani, este inca celibatara.

Cecil Chao conduce imperiul imobiliar Cheuk Nang. Uniunile civile intre persoanele de acelasi sex nu sunt autorizate in Hong Kong, acest teritoriu din sudul Chinei ramanand conservator in privinta chestiunilor legate de statutul civil al cetatenilor sai, in ciuda faptului ca are reputatia unui oras modern, cosmopolit si tolerant.

ARTICOLE SIMILARE

Bebelușii modificați genetic – o nouă speranță pentru bolnavii de HIV și SIDA?

Andreea Damian

Cafeaua, un prieten necesar

realitatea

Groapa de gunoi din Pasul Mestecăniș a fost terminată deși e stupidă și ilegală

Dora Constantinovici

ANDREEA MARIN a slabit cu sucuri naturale

Ce sunt „Pisicuța” și „Furculița”, metodele folosite de escroci pentru a vă fura banii de pe carduri

Andreea Damian

Ce nu le place bărbaților când vine vorba de sex

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu