Home > Lifestyle > CE SUMA da un bogatas barbatului care o va seduce pe fiica lui lesbiana!

CE SUMA da un bogatas barbatului care o va seduce pe fiica lui lesbiana!

Un bogat om de afaceri ofera 50 de milioane de euro barbatului care va reusi sa o seduca pe fiica lui, care este lesbiana. Magnatul Cecil Chao, din Hong Kong, este dispus sa plateasca aceasta suma dupa ce a aflat ca fiica lui, Gigi, a semnat documentele de uniune civila cu partenera ei de viata din ultimii sapte ani in cadrul unei ceremonii organizate in Franta in acest an, afirma publicatia South China Morning Post.

“Nu imi pasa daca el este bogat sau sarac. Singurul lucru care conteaza este sa fie generos si bland”, a declarat omul de afaceri, in varsta de 76 de ani, citat de acelasi cotidian de limba engleza din Hong Kong.
“Gigi este o femeie foarte draguta, care are in acelasi timp talent si frumusete. Este devotata parintilor ei si este generoasa, organizeaza multe actiuni de caritate”, a adaugat el, co nform www.kanald.ro .
Magnatul a dezmintit insa informatia referitoare la uniunea civila a fiicei sale cu partenera ei de viata si sustine ca fiica sa, in varsta de 33 de ani, este inca celibatara.

Cecil Chao conduce imperiul imobiliar Cheuk Nang. Uniunile civile intre persoanele de acelasi sex nu sunt autorizate in Hong Kong, acest teritoriu din sudul Chinei ramanand conservator in privinta chestiunilor legate de statutul civil al cetatenilor sai, in ciuda faptului ca are reputatia unui oras modern, cosmopolit si tolerant.

Articole asemanatoare
ELENA GHEORGHE – goala in Playboy?
Aboneaza-te acum si Tabu te rasfata cu un cadou!
Sarah Palin a primit o ofertă de 2 milioane de dolari ca să joace într-un film porno

1 Response

Comenteaza acest articol

CE SUMA da un bogatas barbatului care o va seduce pe fiica lui lesbiana!

by   1 min
1