Tabu
LIFESTYLE

Sotia lui Schumacher se pregateste sa il aduca pe fostul pilot acasa!

La cateva zile de la anuntul medicilor din Grenoble, cum ca Michael Schumacher ar putea fi transportat acasa, sotia sa, Corinna, ar fi cheltuit deja 10 milioane de lire sterline pentru amenajarea unei camera speciale la resedinta lor din Elvetia.

La trei luni de la accidentul de schi dintr-o statiune montana din Alpii francezi, starea de sanatate a legendei Formula 1, Michael Schumacher, ramane in continuare una precara, scrie mirror.co.uk.

In ciuda vestilor proaste cu privire la sansele de recuperare ale pilotului de Formula 1, sotia sa refuza sa accepte un deznodamant tragic si face absolut orice este posibil pentru a il tine in viata pe Schumacher. In consecinta, aceasta ar fi cheltuit aproximativ 10 milioane de lire pe echipamentul medical de specialitate necesar pentru ingrijirea la domiciliu.

“Doctorii i-au spus Corinnei foarte clar. Singura recuperare ar putea fi una partiala, si, cel mai probabil, va ramane intr-o stare vegetativa permanenta pentru restul vietii”, a declarat un apropiat al familiei pentru The Sun.

ARTICOLE SIMILARE

DORIAN POPA anunta cand se insoara!

Brigitte Macron le-a mărturisit prietenilor adevărul despre soțul ei

Andreea Damian

Monica Lewinsky, întâlnire de gradul 0 cu Hillary Clinton

Andreea Damian

DESPARTIRE in familia regala! Nimeni nu se astepta la asta

5 pași spre dimineți perfecte, lipsite de stres

Andreea Damian

Philips lanseaza aparatul de infrumusetarea Philips VisaPure

Scrie un comentariu