Home > Lifestyle > Sotia lui Schumacher se pregateste sa il aduca pe fostul pilot acasa!

Sotia lui Schumacher se pregateste sa il aduca pe fostul pilot acasa!

La cateva zile de la anuntul medicilor din Grenoble, cum ca Michael Schumacher ar putea fi transportat acasa, sotia sa, Corinna, ar fi cheltuit deja 10 milioane de lire sterline pentru amenajarea unei camera speciale la resedinta lor din Elvetia.

La trei luni de la accidentul de schi dintr-o statiune montana din Alpii francezi, starea de sanatate a legendei Formula 1, Michael Schumacher, ramane in continuare una precara, scrie mirror.co.uk.

In ciuda vestilor proaste cu privire la sansele de recuperare ale pilotului de Formula 1, sotia sa refuza sa accepte un deznodamant tragic si face absolut orice este posibil pentru a il tine in viata pe Schumacher. In consecinta, aceasta ar fi cheltuit aproximativ 10 milioane de lire pe echipamentul medical de specialitate necesar pentru ingrijirea la domiciliu.

“Doctorii i-au spus Corinnei foarte clar. Singura recuperare ar putea fi una partiala, si, cel mai probabil, va ramane intr-o stare vegetativa permanenta pentru restul vietii”, a declarat un apropiat al familiei pentru The Sun.

Articole asemanatoare
Calatoresti des? Afla cum poti sa te simti acasa cu fiecare ocazie
Nemtii, entuziasmati de revenirea din coma a lui SCHUMACHER, zburda la Mondial!
Michael Schumacher este in coma si a fost operat pe creier in urma accidentului de schi
Șerban Huidu, mesaj impresionant pentru Schumacher: “Ghinionul a LOVIT pe altcineva”

Comenteaza acest articol

Sotia lui Schumacher se pregateste sa il aduca pe fostul pilot acasa!

by   1 min
0