Home > Lifestyle > AFLA adevarata BOALA a lui Serban Ionescu

AFLA adevarata BOALA a lui Serban Ionescu

Actorul Şerban Ionescu, care a fost diagnosticat în urmă cu aproape un an cu borelioză, a primit un nou diagnostic în Germania, cel de scleroză amiotrofică, boala fiind incurabilă, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cătălin Dancu, avocatul artistului.

Şerban Ionescu s-a întors în România în urmă cu aproximativ o săptămână şi se simte bine.

“Vorbeşte, râde, discută, însă are probleme locomotorii, cauzate de boala sa. A fost la patru clinici în Germania şi a fost diagnosticat cu scleroză amiotrofică. Boala este incurabilă, nu există un tratament (care să ducă la vindecare, n.r.). Săptămâna viitoare îl vom interna cel mai probabil la spitalul Elias, unde va urma un tratament medicamentos şi fizioterapie, impuse de medicii din Germania”, a explicat avocatul Cătălin Dancu.

El a mai spus că, în prezent, Şerban Ionescu locuieşte în Bucureşti, în casa unui prieten.

De asemenea, Cătălin Dancu a spus că îl reprezintă pe Şerban Ionescu în divorţul de soţia lui, Magda Catone. Primul termen este 19 octombrie, la Judecătoria Sectorului 2.

Scleroza laterală amiotrofică constă într-o pierdere progresivă a anumitor celule nervoase din creier şi măduva spinării, numite neuroni motori, ce controlează muşchii voluntari, care fac posibilă mişcarea. Scleroza laterală amiotrofică este o boală progresivă, invalidantă şi fatală. Mersul, vorbitul, mâncatul, înghiţitul şi alte funcţii fundamentale ale corpului devin treptat din ce în ce mai dificile şi pot provoca diferite alte boli şi complicaţii.

Articole asemanatoare
căpușe
Alertă! Persoanele cu această grupă de sânge atrag căpușele
DECLARAŢIE ULUITOARE a Magdei Catone! Ce i-a MĂRTURISIT Şerban Ionescu înainte să moară
La doar 17 ani, fiul lui Şerban Ionescu s-a logodit
Şerban Ionescu, resemnat! Medicii de la Elias l-au trimis acasă

Comenteaza acest articol

AFLA adevarata BOALA a lui Serban Ionescu

by   1 min
0