Tabu
Image default
LIFESTYLE

SALARII COLOSALE! Află ce SUME încasau VEDETELE DE LA PRO!

La Pro TV, vedetele care au apărut pe micile ecrane au încasat sume frumoase de bani. Astfel, potrivit www.ziarulring.ro, Horia Brenciu, cel care a fost jurat la show-ul “Vocea României” şi care de curând s-a transferat la Antena 1, era plătit cu 25.000 de euro pe sezon. Mutarea artistului a fost însă benefică din punct de vedere financiar. Se vehiculează că acesta primeşte 10.000 de euro în plus la Antena 1.

Iulia Vântur, prezentatoarea ştirilor de dimineaţă şi a emisiunii de mare succes “Dansez pentru tine”, era plătită cu 4.000 de euro pe lună.

Colegul de prezentare al Iuliei Vântur de la “Dansez pentru tine”, Ştefan Bănică Junior, era şi el plătit regeşte. Suma care se vehiculează că ar fi încasat-o se ridică la 120.000 de euro pe sezon.

Dacă şi în urma telenovelelor a încasat sume importante, participarea la “Dansez pentru tine” i-a băgat în buzunar Nicoletei Luciu câte 6.000 de euro lunar. Câteva mii de euro se vehicula că încasa şi atunci când prezenta “Bingo România”, la Acasă TV, sau când era coprezentator la unele emisiuni de la Pro TV.

ARTICOLE SIMILARE

ELENA UDREA – candidat la presedintie

Susan Boyle a descoperit că SUFERĂ DE O AFECŢIUNE INCURABILĂ!

Noul concept japonez de pe piața muncii care i-ar face fericiți pe angajații din România

Andreea Damian

Tatal IULIEI IONESCU acuza violent preotul-duhovnic! Pozitia PATRIARHIEI

Mihaela Radulescu s-a incins la plaja: “Ce facem cand…”

Cum sa te pregatesti pentru petrecerea de revelion

realitatea

Scrie un comentariu