Tabu
LIFESTYLE

SALARII COLOSALE! Află ce SUME încasau VEDETELE DE LA PRO!

La Pro TV, vedetele care au apărut pe micile ecrane au încasat sume frumoase de bani. Astfel, potrivit www.ziarulring.ro, Horia Brenciu, cel care a fost jurat la show-ul “Vocea României” şi care de curând s-a transferat la Antena 1, era plătit cu 25.000 de euro pe sezon. Mutarea artistului a fost însă benefică din punct de vedere financiar. Se vehiculează că acesta primeşte 10.000 de euro în plus la Antena 1.

Iulia Vântur, prezentatoarea ştirilor de dimineaţă şi a emisiunii de mare succes “Dansez pentru tine”, era plătită cu 4.000 de euro pe lună.

Colegul de prezentare al Iuliei Vântur de la “Dansez pentru tine”, Ştefan Bănică Junior, era şi el plătit regeşte. Suma care se vehiculează că ar fi încasat-o se ridică la 120.000 de euro pe sezon.

Dacă şi în urma telenovelelor a încasat sume importante, participarea la “Dansez pentru tine” i-a băgat în buzunar Nicoletei Luciu câte 6.000 de euro lunar. Câteva mii de euro se vehicula că încasa şi atunci când prezenta “Bingo România”, la Acasă TV, sau când era coprezentator la unele emisiuni de la Pro TV.

ARTICOLE SIMILARE

Câinele care merge zilnic la biserică! EMOŢIONANTA POVESTE a patrupedului

realitatea

CIne a inlocuit-o pe Dana Razboiu in viata lui Ovidiu Branzan!

Noua chimioterapie pentru cancerul ovarian

realitatea

Ce job are acum ROXANA IONESCU!

Victor Slav, LUAT LA MIŞTO: “Ştie ce şi-a luat, doar nu s-a căsătorit cu o sfântă!”

Dieta secretă a franțuzoaicelor

realitatea

Scrie un comentariu