Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Cele mai sexy iconuri Tabu

Marilyn Monroe

Pentru revista Tabu, rubrica ICON reprezintă expresia cea mai înalta a standardelor de gust, morale şi aspiraţionale. Personajele selectate la această rubrică sunt reperele care ne pot schimba preferinţele şi, uneori, chiar destinul. Revista Tabu a facut un top 10 al celor mai sexy inconuri din ultimii 2 ani, pe care vi-l prezentăm şi dumneavoastră după cum urmează.

10.  Salma Hayek  (Septembrie 2013, nr.122) – Ay, morena! Senzuala mexicană este, probabil, singura actriţă importantă care a interpretat rolul unei femei cu mustaţă, apoi al unei femei cu barbă! Dincolo de recuzita plină de pilozităţi, exotica şi voluptoasa Salma Hayek este artista care a reuşit o escensiune fulminată: de la telenovelele în care a debutat şi până la statutul de divă absolută, de A-list, în Cetatea Visurilor.

9.  Elizabeth Taylor  (Februarie 2013, nr.117) – Ultima Divă a Hollywood-ului de altădată! Avea ochi violet, gene duble şi o eleganţă care te fascina. După cum i-a declarat chiar ea scriitorului Dominik Dunne, nu-şi amintea de vreo perioadă a vieţii în care să nu fi fost faimoasă. A fost printre puţinele actriţe-copil care au rămas vedete şi după adolescenţă şi printre puţinele femei care au ştiut să rămână respectabile chiar după opt căsătorii.

8.  Michelle Pfeiffer  (Februarie 2013, nr.117) – Dacă femeia trecută de magicul 40 a devenit un sex-simbol general acceptat în deceniul trecut, femei ca Madonna, Michelle sau Sharon Stone se ocupă intens pentru validarea întru sex-appeal şi feminitate a complet neverosimilei vârste de 50 de ani. Şi, într-adevăr, când urmărim filme ca Dark Shadows şi Chéri, nu ne vine să crdeme că frumoasa actriţă a împlinit… 54 de ani.

7.  Grace Kelly (Iulie-August 2012, nr.112) – Actriţa-Prinţesă! Visle noastre din copilărie converg din punctul în care am dori, toate, să devenim prinţese. Cele din adolescenţă se referă la un statut de superstar, de actriţă sau de cântăreaţă adulată de mulţimi. Grace Kelly a pus în practică ambele vise specific feminine.

6.  Audrey Hepburn (Martie 2013, nr.118) – Cu marile ei filme, diva a rămas pe veci în galeria zeiţelor cinematografului. Însă Audrey Hepburn nu e doar un icon îndepărtat; e prezentă în garderoba fiecăreia dintre noi, cu o piesă de mare rezistenţă: irezistibila, etern valabila little black dress.

5.  Scarlett Johanson (Octombrie-Noiembrie 2013, nr.123)  – Scarllet declară într-un interviu recent că a renunţat să se gugălească. Motivul? Tinzi să rămâi cu impresia că toată lumea îţi acordă atenţie, iar asta îţi ia minţile. În cazul frumoasei Scarllet, impresia e mai mult decât fundamentată. După ce a divorţat de Reynolds, s-a apucat de muncă intens, fără să refuze nimic: a acceptat  nuditatea frontală deplină în Under The Skin, SF regizat de Jonathan Glazer.

4.  Charlize Theron  (Iulie-August 2013, nr.121) – Dacă ar exista o zeiţă exotică a felinelor mici şi mari, aceea ar fi, cu siguranţă, Charlize Theron. Născută în zodia leului, pe 7 august 1975, posesoare a unei superbi ochi verzi de felină şi a unui temperament pasional aferent, Theron a devenit rapid steaua incontestabilă a marilor ecrane.

3.  Monica Bellucci (Iunie 2012, nr.111) – La Bellissima! E la îndemână să-i ataşezi etichete de genul: „cea mai sexy divă a Italiei da la Sophia Loren încoace”. Dar, Monica Bellucci, ca şi vinurile vechi, a izbutit să sporească în aromă şi buchet pe măsură ce timpul a trecut. Nu doar că arată divin la 47 de ani, dar are genul ăla de celebritate universal recunoscută, cu care puţini actori contemporani se pot lăuda.

2.  Angelina Jolie  (Septembrie 2012, nr.113) – A fost decretată „cea mai frumoasă femeie din lume” şi „cea mai bine plătită actriţă”. Dacă superlativele sunt… ei, bine, relative, un lucru este incontestabil în ceea ce o priveşte pe Angie: personalitatea puternică, îmbinarea perfectă dintre latura de „fată periculoasă” şi aceea de înger al carităţii. Ea e femeia care, întrebată dacă ar vrea să joace o „Bond Girl”, a răspuns: „Nu. Aş vrea să fiu Bond”.

1.  Marilyn Monroe  (Decembrie 2013-Ianuarie 2014, nr.124) – În era de aur a Hollywood-ului au existat mai multe femei superbe care au înflăcărat imaginaţia domnilor şi au stârnit gelozia doamnelor. Dar nici una nu a reuşit să-şi adjudece statutul de sex simbol  emblematic al secolului XX, aşa cum a făcut-o femeia cu bucle blonde, voce de porumbiţă şi rochii albe, ridicate de vântul obraznic. Când a devenit vedetă, Marilyn Monroe crease un personaj de mare succes, blonda senzuală şi nesătulă de bani, pe care publicul o adora.

 

ARTICOLE SIMILARE

Galceava pictorului cu lumea – Ioan Dreptu

realitatea

Cerceii contraceptivi, accesoriul de nelipsit din urechile femeilor care vor să prevină apariția sarcinii

Andreea Damian

Modelul Andreea Stancu, in topul modelelor anorexice

Realitatea PLUS – Împreună suntem România!

Andreea Damian

Mutare SOC la Pro TV! Dana Rogoz si-a luat “la revedere” de la fani! Cine o sa ii ia locul!

Stick USB personalizat

realitatea

2 comentarii

SOARE DANA EMANUELA 12 March 2014 at 19:52

Charlize Theron

Răspunde
Diana 13 March 2014 at 21:19

Monica Bellucci

Răspunde

Scrie un comentariu