Home > concurs > Castiga un set de 3 carti oferit de Editura ALL!

Castiga un set de 3 carti oferit de Editura ALL!

Saptamana  aceasta iti propunem sa castigi un set de trei carti oferite de Editura ALL, trei carti diferite dar la fel de interesante .

Astfel, in perioada 12 martie – 19 martie, puteti castiga:

1. Omul invizibil, de Ralph Ellison – povestea unui tanar afro-american dornic de afirmare, care este exmatriculat dintr-un  prestigios colegiu din Statele Unite, isi cauta de lucru in Harlem-ul anilor ’30. Se dovedeste a fi sedus de mirajul ideologic al Fratiei din acel mediu ostil, cufundat intr-o saracie crunta, macinat de conflicte rasiale si accepta sa devina purtatorul de cuvant al organizatiei.

2.  KON-TIKI – cu pluta pe oceanul Pacific, de Thor Heyerdahl – prezinta calatoria din 1947 a plutei primitive Kon-Tiki, Heyerdahl si un mic echipaj au navigat de pe coasta Pacificului din America de Sud in Polinezia, demonstrand posibilitatea originii polinezienilor in America de Sud. Povestea calatoriei a fost descrisa in Kon-Tiki si intr-un film documentar cu acelasi nume.

3. Intalnire cu viata, de Cecelia Ahern – Lucy Silchester si-a parasit iubitul perfect pentru ca relatia nu mai mergea si a demisionat fiindca nu era de acord cu politica firmei. Acestea sunt numai doua dintre povestile pe care Lucy le-a spus prietenilor si familiei ca sa-si mascheze esecurile. Exista insa cineva care stie adevarul. Un barbat nefericit, cu ochii injectati si imbracat intr-un costum sifonat, ii trimite scrisoare după scrisoare, insistand ca ea sa vina la o întalnire. In cele din urma, Lucy accepta invitatia si mastile incep sa cada.

Pentru a intra in tragerea la sorti trebuie sa ne spuneti numele protagonistei din romanul Intalnire cu viata, de Cecilia Ahern.

Castigatorul va fi ales aleatoriu din comentariile lasate.

Concursul s-a incheiat, iar castigatorul este Lazar Adrian.

Felicitari!

Articole asemanatoare
bebeluș
Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio
Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni
Am extras câștigătoarea concursului “Eu & Erotismul”!
Tabu și Rotta Natura au extras câștigătorii!

38 Responses

Comenteaza acest articol

Castiga un set de 3 carti oferit de Editura ALL!

by   1 min
38