Home > Lifestyle > Cum să te bronzezi fără riscuri

Cum să te bronzezi fără riscuri

Am pielea albă. Care se înroșește de la soare și abia după 2-3 zile capătă o culoare frumoasă, care se poate numi bronz. Toată adolescența am invidiat-o pe prietena mea Nadia, care se bronza după numai două ore de stat la soare. Nu știu dacă pentru voi bronzatul este foarte important, dar dacă faceți din asta un adevărat proiect (ca mine), ei bine, am câteva sfaturi pentru voi, învățate de la colegele și prietenele mele ,,specialiste’’.

Dacă te expui la soare, fă-o dimineața, până în ora 10:00 cel mai târziu și apoi după-amiaza, în jur de 18:30. La prânz, expunerea ta la soare ar echivala cu un ou ochi pus la prăjit în unt încins. Nu uita de cremele cu factor de protecție, nu te zgârci în a le alege pe cele de 12, 15 sau chiar 30. Nu ai idee cât de nociv poate fi soarele la peste 30 de grade Celsius, chiar și atunci când mergi pe stradă.

Folosește autobronzante. Există în farmacii astfel de produse, pe alese, de la cele mai ieftine, până la foarte scumpe. Pare dificil să te gândești că după duș trebuie să le aplici cu atenție și foarte repede (ca să nu-ți pătezi podul palmelor), apoi să aștepți 10-15 minute ca să se usuce bine și să nu-ți păteze hainele, dar vei arăta ca și cum tocmai ce te-ai întors de la Monaco! Åži da, pentru asta nu trebuie să stai la soare.

Dacă nu ai chef și timp să folosești crema autobronzantă, există saloane specializate, unde te bronzezi cu ajutorul unui ,,duș’’ special. Adică tu stai ca o regină și un specialist folosește un furtun cu o soluție care, odată ce-ți intră în piele, ți-o colorează atât de frumos, încât ar echivala cu o săptămână de expunere solară la ore periculoase. Acest bronz va rezista cam 7 zile pe pielea ta, chiar dacă faci și 2-3 dușuri pe zi.

Nu uita să mănânci morcovi, sunt un accelerator natural și sănătos pentru un bronz arămiu, de Mediterana. Åži creme după bronzare, care hidratează pielea. Bea foarte multă apă și din nou, nu uita de cremele de protecție. Este foarte important!

Articole asemanatoare
Cum sa faci plaja topless fara sa iti afecteze sanatatea
Fetiţă de 2 ani, dusă la solar de mama ei!
Cum să arăți perfect în costumul de baie – Trucuri rapide
Top 7 dezastre de frumusete pe care le poti face vara

1 Response

  1. Maria

    Buna, vreau sa va anunt ca a aparut NOU “SPRAY SPUMA PTR BRONZAREA ORGANICA DHA, contine aceasi solutie ca si solutia de bronzare organica, doar ca este spuma, se usuca ffff repede si nu se ia pe haine. Spray spuma nuanta medie 10% cu miros de cirese si nuant inchisa 12% cu miros de ciocolata. Ma ocup si cu bronzarea organica. , puteti sa ma contactati pe adresa de email oriely30@yahoo.com
    Maria

Comenteaza acest articol

Cum să te bronzezi fără riscuri

by realitatea   1 min
1