Home > Fashion > Star Style

Star Style

Încă puţin şi trendurile toamnă-iarnă ale anului 2014 ne vor fi dezvăluite. Casele de modă îşi pregătesc colecţiile, care ne vor ghida outfiturile în noul sezon. Stilurile consacrate ale iernii anului 2013 au fost stilul punk, stilul oversized, history inspired outfit, british style, carouri şi texturi bogate.
Noi am ales să vorbim despre denim, ţesătură ce poate fi uşor asortată şi purtată în combinaţii dintre cele mai diverse.

Denim Craze

Denimul a fost mereu, într-o măsură mai mare sau mai mică, în trend. Aşa cum spunea şi Giorgio Armani, jeanşii reprezintă democraţia în fashion. Posibilităţile de a mixa piese din denim sunt nenumărate. Pentru un look office, asortăm o pereche de jeans cu botine finuţe, cămaşă neagră din mătase şi un sacou oversized, toate în culori neutre.

Dacă porţi o pereche de flared jeans, un maieu simplu şi lejer şi un pulover lung, eventual accesorii precum, o pălărie sau cercei artistici cu pene, mărgele, te apropii de stilul cowboy.

Poţi opta pentru o ţinută all denim, aşa cum a făcut Sarah Jessica Parker pentru un look casual. Tot pentru un look casual, poţi asorta o cămaşă din denim cu leggins din piele şi cu sneakers într-o culoare neon.

Articole asemanatoare
Femeile însărcinate sau care alăptează “vând” mai multe haine
Virgil Abloh, prietenul lui Kanye West a fost angajat de Louis Vuitton
Piese cool pentru femei în toamna-iarna anului 2017
Idei vestimentare pentru a fi mai frumoasa si atragatoare in aceasta vara

Loading...

Comenteaza acest articol

Star Style

by   1 min
0