Tabu
FASHION

Două geci de nelipsit din garderoba băieților: parka și puffer

Sezonul rece este momentul potrivit de a schimba garderoba celor mici. Acum este cel mai important stadiu în care trebuie să vă protejați copiii de răceală. Și cum altfel să faceți acest lucru dacă nu începând cu pași mici, cum ar fi adaptarea îmbrăcăminții la vremea de afară?

Dacă vă numărați printre persoanele care își doresc să le cumpere celor mici o geacă adecvată, dar nu știți de unde să începeți, atunci rămâneți cu noi. În rândurile ce urmează o să vă vorbim despre două modele de geci băieți perfecte pentru acest sezon. Iar la final, nu numai că le veți oferi copiilor o ținută modernă, dar îi veți și feri de frig și răceală. Să începem!

Alegerea hainelor pentru băieți poate fi complicată, deoarece aceștia au preferințe personale care mai de care și vor să-și arate stilul aparte cu fiecare ocazie. De la blugi sofisticați până la hanorace comode pentru băieți, tinerii tind să se inspire din online pentru a-și crea cele mai versatile ținute. Însă, atunci când vine vorba de jachete, decizia devine ceva mai ușoară, datorită modelelor moderne pentru care puteți opta. Noi vrem să vă sărim în ajutor și astfel vă spunem că două dintre cele mai classy și folositoare geci băieți pe care le puteți achiziționa sunt parka și puffer. În continuare, vă vom prezenta avantajele fiecăreia pentru ca dumneavoastră să puteți lua cea mai bună decizie.

 

 • Geaca parka

Una dintre cele mai îndrăgite geci băieți de la momentul actual este geaca parka. Aceasta dispune de o mulțime de avantaje, de la lungime până la șiretul din talie, deci aveți o mulțime de motive pentru care să o alegeți. Iată lista completă de caracteristici de care dispune aceasta:

 • Este lungă: printre cei mai importanți factori de alegere se numără lungimea gecii de iarnă. Geaca parka se remarcă datorită lungimii sale peste talie, acoperind astfel spatele și ferindu-l pe tânărul familiei de frig. De asemenea, ea mai iese în evidență și datorită aspectului drept pe care îl are, protejând astfel corpul de ger.
 • Este căptușită: un alt avantaj îl prezintă și căptușeala de care dispune această jachetă. Fiind special concepută pentru iarnă, parka vine cu o căptușeală de blăniță la interior, protejând astfel și mai bine împotriva temperaturilor scăzute.
 • Are glugă cu puf: în diminețile reci de iarnă se întâmplă ca vântul să ne înghețe și chipul. Puteți evita acest lucru dacă alegeți o parka pentru micuțul dumneavoastră. Ea dispune de glugă cu puf ce vă va proteja copilul de toate rafalele neprevăzute ale sezonului.
 • Are manșete cu elastic: un alt aspect important îl reprezintă elasticul de la manșete. Spre deosebire de alte geci de pe piață, parka surprinde cu mașetele sale bine prinse de încheietură, ce nu lasă niciun pic de frig să pătrundă. Astfel, cel mic va fi ferit de îngheț și își va putea mișca mâinile în voie.
 • Are șiret în talie: și nu în ultimul rând, trebuie să mai rețineți și faptul că această geacă dispune de șiret în talie, un avantaj tare interesant. Șiretul poate fi strâns după bunul plac astfel încât să se evite pătrunderea frigului pe sub geacă.

Iar acum că v-am vorbit despre parka, e momentul să trecem și la cealaltă geacă de băieți esențială pentru iarnă și anume, geaca puffer.

 

 • Geaca puffer

O altă geacă modernă și demnă de toate laudele este și geaca puffer. Aceasta se recunoaște după stilul oversize, foarte la modă printre tinerii din ziua de azi. Deci, dacă o alegeți pe aceasta, cu siguranță vă veți impresiona băiatul. Iată și lista completă de caracteristici de care dispune:

 • Este scurtă: deși lungimea gecii de iarnă este importantă, după cum vă spuneam și mai devreme, faptul că geaca puffer este scurtă poate prezenta și un avantaj. Acesta se referă numai la stilul de îmbrăcăminte. Dacă cel mic își dorește să fie cât mai la modă, atunci puffer până în talie cu siguranță îi va satisface dorința.
 • Este căptușită: și geaca puffer dispune de căptușeală, precum parka. Însă, aici nu veți mai găsi blăniță la interior, ci un material tip plasă, anti vânt. Această plasă se va adapta cu ușurință la silueta copilului dumneavoastră și îl va feri de frig.
 • Are glugă fără puf: un alt avantaj în prezintă și gluga obișnuită, fără puf. Dacă parka este o alegere bună în zilele cu vânt puternic, protejând chipul de îngheț, atunci aflați că puffer se potrivește mai bine zilelor cu precipitații. Puful se poate uda atunci când plouă sau ninge iar apoi, apa rece îi poate cădea micuțului pe față. Nu și în cazul gecii puffer, care dispune de glugă fără puf ce poate fi purtată chiar și pe timpul viscolului.
 • Are un model versatil: și nu în ultimul rând, trebuie să mai rețineți că geaca puffer are un model modern în „felii” de fâș, ce se potrivește oricărui stil de îmbrăcăminte sau oricărei ocazii. Acest model nu numai că îi va scoate ținuta în evidență celui mic dar îl va și ajuta să se simtă mai on-trend ca niciodată.

Acum că ați aflat toate informațiile de care aveați nevoie, tot ce vă rămâne de făcut este să vă sfătuiți cu copilul dumneavoastră și să alegeți geaca perfectă pentru băieți.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că v-am inspirat să luați cea mai bună decizie. Pentru și mai multe idei, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Lopez sau Taylor Swift?

realitatea

Cele mai importante tendințe de genți pentru primăvara 2022

Andreea Damian

MET GALA 2021 | Cele mai bune momente de modă

Andreea Damian

Nom de Guerre pentru Converse

realitatea

Street fashion: Ana

realitatea

Shopping acidulat

realitatea

Scrie un comentariu