Tabu
Image default
BEAUTY

Tunsori la modă în toamna 2022

E back to school și simțim nevoia de o schimbare. Ce poate fi mai bun decât să alergi la coafor pentru a obține o nouă înfățișare? De la gradient la bob scurt, vă prezentăm toate tendințele pentru această toamnă/iarnă 2022/2023.

Vara se apropie de sfârșit, încetul cu încetul împachetăm rochițele și fustele. Pregătim ținute de toamnă formate dintr-un trenci, un blazer, cizme înalte sau chiar cizme de cowbo y, care sunt foarte la modă în acest moment. Multe femei doresc să-și schimbe cu această ocazie și coafura, mai ales că vara poate provoca uneori daune semnificative fibrei capilare. Acesta din urmă este sensibil la razele soarelui, la clorul din piscine, la sarea mării precum și la nisipul de pe plajă. Ca urmare, părul se usucă și poate deveni casant. Vopselurile de păr tind să se estompeze, în timp ce lungimile decolorate pot deveni galbene.

La început, este recomandat să soliciți un tratament care să repare părul în profunzime.

Tunsorile la modă pentru începutul anului școlar 2022

Vrei să-ți păstrezi lungimea? De ce să nu alegeți „tunsoarea fluture”? Aceasta este o tunsoare foarte stratificată, care îți permite să câștigi volum considerabil. Vârfurile sunt coafate spre interior și un breton foarte drăguț rarefiat însoțește totul perfect. Rezultatul, foarte glamour, evocă tunsoarea lui Rachel Green, interpretată de Jennifer Aniston în serialul cult Friends. Pentru un rezultat mai puțin pronunțat, alege gradientul șic, care ridică frumos buclele și dă mișcare părului drept, cu accente rock, cu mai multe niveluri de lungime și breton, este și el foarte trendy.

Dorința ta se îndreaptă mai degrabă către tunsoarea scurtă? Dacă vrei ceva ușor de coafat, adoptă tunsoarea Diana, în omagiu părului lui Lady Diana. Aceasta este o tunsoare foarte scurtă, care încadrează fața și care poate fi aranjată în spatele urechilor. Sublimeaza capul și oferă un aspect foarte elegant.

„Bob-ul italian” este un bob scurt care abia trece de umeri. Aranjează-l cu o placă de îndreptat sau uscător de păr și o perie rotundă pentru a curba vârfurile spre interior, spre față. Mai există și „Parisian bob”, un bob foarte scurt ale cărui lungimi se opresc la nivelul mandibulei și un breton scurt care abia atinge sprâncenele.

Blond platinat și roșcat, două culori la modă anul acesta

În sfârșit, dacă vrei să îți tunzi complet părul, alege „tunsoarea pixie”. Adoptată recent de Emma Watson, este o tunsoare foarte scurtă, cu lungimi conice și coafată natural cu degetele.

Pentru o schimbare radicală, îndrăznește o nouă culoare de păr! Apelează la un blond platinat de la rădăcină inspirat de Marilyn Monroe. Atentie, acest tip de culoare necesită întreținere specială și un buget relativ mare. Pentru o schimbare mai subtilă, există „parul sombré”, care se caracterizează prin nuanțe mai deschise cu șuvițe fine care urcă spre rădăcini.

Dar roșcatul este cel care rămâne incontestabil vedeta toamnei-iarnii 2022/2023. Îl vedem pe capul tuturor. Încălzește tenul și oferă instantaneu o strălucire sănătoasă. Poți alege un roșcat alună cu reflexii aramii sau o culoare flamboiantă și luminoasă care tinde spre roșu.

ARTICOLE SIMILARE

Ce vedeta a ajuns in pragul anorexiei!

Noutati de la Melvita

WOW! Chiar exista crema intens hidratanta care nu lasa o senzatie grasa pe piele!

realitatea

Lifting in 7 minute – Noul secret de frumusete al Danei Savuica

Isi scoate grasimea de pe coapse! Andreea Mantea, obsedata de “thigh gap”!

Un model cu vitiligo, în premieră în paginile Sports Illustrated Swimsuit

Andreea Damian

Scrie un comentariu