Tabu
Image default
BEAUTY Slider

5 greșeli de machiaj pe care să nu le faci niciodată dacă ai pistrui

Pistruii au fost tendința de frumusețe de vară anul trecut. În timp ce unele femei au căutat diferite modalități să îi recreeze pe față, altele sunt înzestrate de la natură cu pistrui, dar nu reușesc însă sau nu vor să îi pună în valoare. Mai mult, îi consideră inestetici și încearcă să-i acopere.

Femeile cu pistrui sunt superbe. Pistruii sunt un lucru aparte, dar pe care unele reprezentante ale sexului frumos care îi dețin ar face orice ca să îi ascundă. Aplicarea unui fond de ten prea dens, alegerea unui fard de obraz prea întunecat sau omiterea machiajului sprâncenelor, sunt doar câteva greșeli de machiaj de evitat mai ales atunci când ai pistrui.

Descoperă care sunt cele mai frecvente greșeli pe care femeile cu pristrui le fac!

Aplicați un fond de ten prea gros

Optează în schimb pentru o textură fluidă și ușoară, cum ar fi cremă nuanțată sau cremă BB, care unifică tenul, lăsând pistruii la vedere. Dacă doriți să ascundeți câteva imperfecțiuni, aplicați un corector pe zonele în cauză și nu pe întreaga față.

Conturului buzelor

Ai pistrui în jurul gurii? Aplicați un contur de aceeași culoare cu buzele pentru a îmbunătăți contururile gurii. Dacă doriți să aplicați un ruj colorat, alegeți un creion de contur pe același ton pentru un rezultat mai clar și mai definit.

Aplicați prea mult bronzant

Dacă aveți o piele foarte deschisă, evitați aplicarea unui exces de bronzant sau a conturării excesive. În schimb, optați pentru o strălucire sănătoasă naturală și luminoasă, aplicând o fard de obraz în nuanța caisei sau roz pe pomeți. Acest lucru va oferi un rezultat mult mai natural.

Alegeți culoarea greșită a fondului de ten

Pentru a vă asigura că nu alegeți un fond de ten prea închis, prea roz sau prea auriu, testați produsul pe gât (sau pe o zonă în care nu aveți pistrui) și observați rezultatul la lumină naturală. Culoarea fondului de ten ar trebui să fie aceeași cu culoarea pielii.

Nu machiați sprâncenele

Dacă sunteți roșcată sau blondă, sprâncenele sunt cu siguranță deschise la culoare și pot fi subțiri și rare. Pentru a oferi mai multă structură feței și a vă pune în evidență ochii, nu ezitați să le redesenați cu un creion.

ARTICOLE SIMILARE

Secretele de frumuseţe ale androginului Andrej Pejic

Fotomodelul Mara Martin a explicat de ce și-a alăptat bebelușul pe catwalk

Andreea Damian

Japonezele îşi strică dantura ca să fie în trend

România investește în bugetele serviciilor, Japonia pune pe primul loc știința

Dora Constantinovici

Tendințele modei 2021: opt modalități de a transforma cămașa clasică într-o piesă vestimentară senzațională

Andreea Damian

Drama unei soliste din trupa Destiny’s Child. S-a internat la psihiatrie din cauza depresiei

Andreea Damian

Scrie un comentariu