Tabu
Image default
FASHIONSlider

Blugii cu talie înaltă: cum și cu ce să-i îmbraci?

Blugii cu talie înaltă schimbă aspectul posteriorului, acoperă burta, alungește picioarele, desenează și subțiază talia. Iată de ce toate femeile și-au reîndreptat atenția spre acest articol vestimentar, atât de popular în anii 2000.

În ultimii ani, brandurile și designerii au încercat o reinterpretare a blugilor cu talie înaltă și 2021 promite să fie mai mult ca niciodată momentul pentru marea lor revenire în garderoba noastră.

Cui i se potrivesc blugii cu talie înaltă?

Blugii cu talie înaltă sunt pentru absolut toată lumea, fără restricții! Indiferent dacă ești slabă, cu forme, scundă, înaltă, ai siluetă feminină sau androgină. Sunt blugii perfecți pentru a evidenția punctele forte unice pentru fiecare morfologie.

Ești scundă? Optează pentru tăieturi drepte, ca să-ți aluntești silueta, câștigând câțiva centimetri în plus, chiar dacă nu porți tocuri. Ai peste 1,70 m înălțime? Ți se potrivesc blugii evazați, deoarece pun în valoare picioarele. Ai forme generoase? Ți se potrivesc blugii bootcut sau blugii boyfriend, pe care vei avea grijă să îi îndoi jos pentru a reechilibra proporțiile siluetei tale. Evită blugii decolorați. Ești slăbuță cu un fizic androgin? Poartă blugi fit și blugi din denim negru sau gri.

Cu ce îmbraci blugii cu talie înaltă?

Reînvie aspectul anilor ’90 purtând blugii cu talie înaltă cu un tricou alb, pe care îl băgăm în pantaloni. În picioare? Niște teniși sunt necesari. Dacă e răcoare, completează ținuta cu o jachetă bombardier pentru a te transforma în versiunea Brenda din „Beverly Hills”.

Dacă este cald și mai ales dacă ai abdomenul plat îi poți purta cu un top scurt, care dezvăluie foarte puțină piele și subliniază talia dacă este subțire. De asemenea, merg și cămășile în stilul anilor ’60, legată pe buric.

O opțiune mai la modă: un body! Pentru un efect garantat “Funny Ladies”, ținuta e formată din blugi cu talie înaltă dar evazați și pulover pe gât.

În ceea ce privește accesoriile, deoarece blugii cu talie înaltă au avantajul de a face picioarele să pară mai lungi decât sunt în realitate, asigurați-vă că puneți accentul pe partea superioară a corpului (care, pe de altă parte, pare destul de mică): patch-uri pe tricou vara, o eșarfă frumoasă iarna.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai originale si ciudate diete folosite de vedete!

realitatea

Bebelușii pot înțelege conceptul de a număra chiar mai devreme de vârsta de 14 luni

Andreea Damian

Oscar 2022 | Ce conține cadoul în valoare de peste 100.000 $ oferit tuturor nominalizaților

Andreea Damian

Cel mai nou cântec al lui Avicii face lumină asupra morții sale

Andreea Damian

Dido anunță primul turneu după 15 ani și un album nou în 2019

realitatea

Totul despre vaccinul antiCovid-19 care a ajuns în România. Ce conține și care sunt reacțiile adverse

Andreea Damian

Scrie un comentariu