Tabu
HEALTHSlider

Secretele unei vieţi lungi, dezvăluite de „expertul în longevitate”

Un expert în lingevitate a dezvăluit secretele unei vieți lungi, de la simplele schimbări în dietă până la cantitatea de exerciții pe care ar trebui să o faci în fiecare săptămână.

Controalele medicale de rutină reprezintă soluția care vă poate maximiza starea de bine și poate preveni bolile asociate cu bătrânețea, este de părere medicul australian David Badov, citat de Daily Mail. Dr. Badov, care practică de aproape 30 de ani medicina internă și gastroenterologie , este pasionat de prevenirea bolilor și are un interes deosebit pentru bolile inflamatorii intestinale, cancerul colorectal și bolile hepatice.

Cercetările ne-au arătat că soluția pentru a duce o viață mai lungă este să faci exerciții fizice în mod regulat, să nu fumezi, să bei în condiții de siguranță și să ai o alimentație sănătoasă”, a declarat dr. Badov pentru Daily Mail Australia. „De exemplu, știm că fumatul este una dintre cauzele majore ale reducerii duratei de viață. Dar pentru cei cu vârsta peste 40 de ani ar putea fi cheia longevității. Într-un fel longevitatea poate fi definită ca absența bolii.”, a adăugat expertul.

Medicul a spus că există cercetări „neconcludente” pentru a identifica „cea mai bună” dietă pentru toată lumea, dar „o dietă variată și echilibrată este cheia pentru o viață sănătoasă”. „Există un dezacord pe scară largă, chiar și printre cei mai buni nutriționiști, cu privire la cea mai bună dietă”, a explicat el. Cu toate acestea, există anumite caracteristici: mai multe legume și mai puțină carne și mai multe alimente proaspete par a fi factorii importanți în dietele recomandate de nutriționiști.

Există și o veche zicală: „Mâncați la micul dejun ca un rege, la prânz ca un prinț și la cină ca un sălbatic”.

ARTICOLE SIMILARE

ROMANIAN JEWELRY WEEK 2.0 | Bucureștiul devine capitala bijuteriilor contemporane

Andreea Damian

Cum să-ți asortezi geanta de mână cu ținutele tale?

Tabu Tabu

Mesajul impresionant publicat de Daliana Răducan, în ziua în care fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani

Andreea Damian

Cum să scapi singur de durerea de gât. 6 tehnici recomandate de specialiști

Andreea Damian

Cum arată pielea Oanei Radu după ce a slăbit 115 kilograme. Ce ascunde artista sub haine

Andreea Damian

Scrie un comentariu