Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

5 lucruri în care trebuie să investești dacă organizarea lucrurilor este hobby-ul tău preferat

Dacă ești un fel de Monica Geller și dorești să-ți păstrezi toate lucrurile îngrijite, ordonate și bine organizate, atunci ai aterizat la locul potrivit!

Vă prezentăm câteva produse care nu numai că vor face spațiul să arate mai ordonat, dar vor oferi, de asemenea, organizatorului interior o ușurare. Aceste produse sunt compacte și accesibile.

Organizator de bijuterii

Are o căptușeală de catifea în fiecare secțiune care protejează bijuteriile prețioase. Este ideal pentru depozitarea bijuteriilor mici, cum ar fi inelele, cerceii, colierele, brățările, ceasurile și agrafe de păr.

Organizator de birou din lemn

Acest organizator de birou este fabricat din material lemnos de înaltă calitate pentru protecția mediului, cu o construcție robustă, sigur și netoxic. De asemenea, are suficient spațiu pentru depozitarea articolelor de birou de diferite dimensiuni, cum ar fi documente, cărți, reviste, caiete, scrisori și CD-uri. De asemenea, puteți să vă sortați stilourile, calculatoarele, capsatoarele, blocknotes, produsele cosmetice și alte consumabile zilnice.

Organizator pe două niveluri

Cu un design în stil nordic, raftul poate servi în diferite scopuri, cum ar fi ținerea obiectelor mici în bucătărie, baie, dormitor, camera de zi, sala de lectură, balcon și biroul. Puteți încerca să amplasați cât mai multe articole de uz casnic și de birou de dimensiuni mici.

Tava de fișiere

Puteți stivui fișierele împreună sau le puteți separa în diferite locuri. Funcțiile stivuibile vă permit să utilizați mai multe seturi împreună pentru a vă organiza fișierele în același spațiu de lucru și pentru a maximiza utilizarea spațiului stocat vertical pe spațiul de lucru de pe birou.

Organizator rotativ

Cu baza rotativă constantă, acest produs poate fi rotit cu ușurință, economisind cea mai mare parte a timpului de căutare. Puteți să vă păstrați periile de machiaj, produsele de îngrijire a pielii și alte accesorii de machiaj, inclusiv rujuri, oje, creion de ochi și multe altele.

ARTICOLE SIMILARE

Sarah Jessica Parker vrea să facă încă un “Sex and the City”

realitatea

Ce filme vedem in cinema toamna asta!

realitatea

Leguma-minune care distruge celulele canceroase

Lista țărilor pentru care se cere carantină la intrarea în România

Andreea Damian

Alla Pugaciova are gemeni la 65 de ani

Adela Popescu, mesaj de susținere pentru Gina Pistol

Andreea Damian

Scrie un comentariu