Home > Lifestyle > Bianca Dragusanu a semnat un contract FABULOS! Cat va castiga cu noua ei emisiune!

Bianca Dragusanu a semnat un contract FABULOS! Cat va castiga cu noua ei emisiune!

Din data de 16 decembrie, Antena 2 se va numi Antena Stars, la postul respectiv urmand sa fie lansata si emisiunea Biancai Dragusanu.

Sotia lui Victor Slav va face parte din noua echipa a televiziunii Antena Stars, insa nu in calitate de asistenta tv, ci ca prezentator-producator, potrivit exclusivnews.ro. Sursa citata noteaza ca Bianca Dragusanu a batut palma cu mai marii postului pe un salariu lunar extrem de mare… 16.000 de euro.

Rolul roscatei va fi acela de a le invata pe tinerele obisnuite ce anume trebuie sa faca pentru a ajunge ca ea, dar si cum se pot transforma din femei simple, in adevarate vedete. I

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

1 Response

  1. Alin Constantin

    Ca ea??cum adica tinerele sa ajunga ca ea…ea fiind cine??Ea poate fi un exemplu pentru tinerele din Romania? nu pot sa cred.Asta este viitorul Romaniei?Doamne unde am ajuns..mai mari acestui post de televiziune cum gandesc..oare?

Comenteaza acest articol

Bianca Dragusanu a semnat un contract FABULOS! Cat va castiga cu noua ei emisiune!

by   <1 min
1