Home > Lifestyle > Povestea incredibilă a unui bărbat însărcinat

Povestea incredibilă a unui bărbat însărcinat

Jason barker

Graviditatea în rândul persoanelor transexuale devine din ce în ce mai comună iar Jason Barker a făcut un film despre această experienţă care i-a schimbat viaţa.

Spre finalul filmului său documentar de debut, Jason Barker înoată însărcinat într-o piscină care se află în Londra, nu departe de casa pe care o împarte cu partenera sa – Tracey. Jason are deja 36 de săptămâni de sarcină. Barker urmează să îşi lanseze filmul de debut – A Deal With the Universe (O învoială cu Universul) la festivalul BFI Flare de săptămâna viitoare. Şi după ce timp de şapte ani de zile el şi partenera sa au încercat să facă un copil este pentru prima data când se simte fericit şi împlinit căci are un băieţel care va împlini anul acesta 7 ani.

Barker s-a născut femeie dar a devenit bărbat în urmă cu 20 de ani, la vârsta de 26 de ani, la puţin timp după ce a cunoscut-o pe Tracey. A devenit bărbat în timp, încet, în mod gradual, şi-a făcut operaţie pentru îndepărtarea sânilor dar şi-a amânat touşi operaţia de extirpare a ovarelor. Cele două îşi doreau o familie dar Tracey nu reuşea să rămână gravidă.

Cum Barker nu şi-a extirpat ovarele în momentul tranziţiei la sexul masculin, a renunţat să mai ia testosteron şi într-un final şi-a folosit propriile ovule pentru a rămâne însărcinat prin inseminare artificială.

Astfel, filmul la care lucra şi care era initial un film despre sarcina partenerei sale, Tracey – s-a transformat într-un film al cărui personaj principal era chiar el. Fiul său va împlini 7 ani în curând iar Barker apare în film, chiar la început, arătând foarte masculin însă acum, după 7 ani de la naştere şi 15 ani de când el şi partenera sa Tracey au tot încercat să aibă copil şi a renunţat la tratamentul cu testosterone, Barker arată destul de feminin. Şi este foarte împăcat cu ideea că uneori corpul omenesc este pur şi simplu surprinzător.

Articole asemanatoare
cezariană
Femeile care au născut prin cezariană, sfătuite să adopte aceeași metodă și la viitoarele nașteri
schimbările climatice
Schimbările climatice influențează raportul sexelor la naștere
cezariană
Numărul nașterilor prin cezariană a ajuns la o cifră îngrijorătoare la nivel mondial
Societatea consideră naşterea naturală o ruşine – Instagram interzice pozele din timpul travaliului

Comenteaza acest articol

Povestea incredibilă a unui bărbat însărcinat

by realitatea   1 min
0