Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum arată fiica lui Steve Jobs? A debutat în modă cu un pictorial inedit

Tatăl Evei a fost unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Cu toate acestea, fiica mai mică fată a lui Steve Jobs vrea să îşi câştige propriii bani. Tânăra în vârstă de 22 de ani a debutat, de curând, în modelling, spre surprinderea tuturor.

Cea mai tânără moștenitoare a lui Steve Jobs și a soției sa, Lauren Powell, a făcut primii pași în modelling. Recent, ea a realizat o ședință foto pentru marca de cosmetice Glossier. Eva s-a fotografiat în cadă, acoperită doar de spumă, îşi aplică gloss pe buze, bea un pahar de vin şi se uită senzual spre cameră. Asta, bineînțeles, după ce a testat o mască pentru cearcăne.

Acest pictorial i-a uimit pe internauţi, aceştia nefiind obişnuiţi cu astfel de fotografii postate pe contul tinerei. Fanii au felicitat-o totuși ​​pentru debutul în modă și au remarcat că arată minunat în fotografii. „Nu eram pregătit pentru asta!”, „Ce frumoasă ești!”, „Sirena din baie!” sau „Ești uimitoare!” – sunt doar câteva dintre mesajele postate de fani pe contul ei de Instagram, unde are peste 165.000 de urmăritori.

@evacjobs

Eva nu va moșteni banii tatălui ei

Mezina Eve e născută în 1998. Îi plac atenţia şi lumina reflectoarelor. Prietenii de familie spun că ea a fost cea mai apropiată de tatăl său. Studentă tot la Stanford, este îndrăgostită de echitaţie şi, mai nou, de modelling. Alegerea ei vine şi pe fondul anunţului mamei sale, Laurene Powell-Jobs, care a spus anul acesta că fetele şi băiatul ei nu vor moşteni miliardele ei şi ale tatălui lor. Mai precis averea de peste 35,4 miliarde de dolari.

CEO-ul Apple s-a stins din viață în 2011, din cauza cancerului pancreatic. Steve și Lauren au fost căsătoriți timp de 20 de ani și au avut trei copii: Eve, Erin și Reed.

Anul trecut, Laurene Jobs a oferit un interviu celor de la The New York Times, în care a dezvăluit că nu va lăsa moștenirea pe mâinile copiilor săi. „Nu mă interesează creșterea bogăției din generație în generație, iar copiii mei știu acest lucru. Steve nu voia asta. Dacă trăiesc destul de mult, totul se va termina cu mine”, a dezvăluit Laurene.

ARTICOLE SIMILARE

10 femei celebre care s-au transformat complet după ce și-au schimbat culoarea părului

Andreea Damian

Pisica lui Karl Lagerfeld va lansa o linie de haine, în memoria creatorului de modă

Andreea Damian

Se pregătește un nou film Singur acasă, iar pe Twitter fanii reacționează: „Nimeni nu a cerut așa ceva”

realitatea

Once Upon a Time in Hollywood va fi relansat cu scene suplimentare

Andreea Damian

Lecțiile de muzică îmbunătățesc abilitățile cognitive ale copiilor și performanța academică

realitatea

Ce titlu va purta Meghan Markle după nunta cu Prințul Harry

Andreea Damian

Scrie un comentariu