Tabu
PEOPLESlider

Suspiciuni după intervenția chirurgicală suferită de Kate Middleton, prințesă de Wales

Kate Middleton este absentă din atenția publicului de câteva luni. Prințesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală planificată la nivel abdominal în luna ianuarie și încă se recuperează, așa cum a anunțat Palatul Kensington.

Palatul Kensington nu a furnizat informații suplimentare cu privire la natura intervenției chirurgicale a lui Kate, cu toate că palatul a declarat pentru Associated Press că prințesa nu suferă de cancer. 

Cu toate acestea, pe măsură ce aceasta nu apare, cei care urmăresc familia regală au început să formuleze întrebări cu privire la starea sa pe rețelele de socializare. Ultima sa apariție publică a fost de Crăciun.

Pe 9 februarie, Kate s-a dus în Norfolk pentru a-și continua recuperarea. În aceeași zi, The Daily Mail a raportat că Kate s-a alăturat familiei sale la casa lor din Sandringham, Anmer Hall, în timp ce copiii ei aveau vacanță școlară. De asemenea, s-a raportat că recuperarea ei mergea bine la acea vreme. 

William a întrerupt angajamentele sale regale în timpul intervenției chirurgicale și recuperării lui Kate, revenind la muncă pe 7 februarie pentru o ceremonie de decorare la Castelul Windsor. De atunci, el a participat la câteva evenimente publice.

Un reprezentant al palatului a declarat pentru Business Insider că Kate se simte bine. Discuții despre absența prelungită a lui Kate din ochii publicului au izbucnit pe rețelele de socializare, utilizatorii speculând de ce nu a fost văzută de luni de zile. 

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Esca, aniversare specială în familie

Tabu Tabu

Oana Roman a ajuns de nerecunoscut

Tabu Tabu

Soțul actriței Salma Hayek oferă peste 100 mil. $ pentru reconstrucția catedralei Notre Dame

Andreea Damian

Florența ⎥ Primul muzeu al limbii italiene

Ciocîrlan

Descoperire uimitoare despre corpul feminin

Andreea Damian

Mel B a dezvăluit că a făcut sex cu o colegă din trupa Spice Girls

Andreea Damian

Scrie un comentariu