Tabu
lifestyle

Gay Travel – Viena

Viena a devenit mulțumită zborurilor low-cost una din cele mai accesibile destinații din Europa Centrală. Dacă adăugăm la asta și cultul austriecilor pentru industria de turism și ospitalitate, avem premisa unor vacanțe de neuitat.

În plus, evenimentele gay de amploare se desfășoară pe toată durata anului. Dacă se întâmplă să vizitați Viena în ianuarie, nu trebuie să ratați Regenbogenball (Balul Curcubeului), eveniment căruia îi urmează în martie Gay Snowhappening, o săpătmână gay de ski. Calendarul gay continuă în mai cu Life Ball, cel mai mare eveniment de caritate și conștientizare a luptei anti-sida din Europa, urmat de festivalul de film și parada din iunie. Vara strânge pe toată lumea în Pink Lake, iar iarna majoritatea orașelor găzduiesc petreceri comunitare foarte apreciate.

Dacă istoria și frumusețea Vienei vă mai lasă loc și de turism gay, o idee bună este procurarea queercard-ului (www.queeerworld.at), care vă permite prețuri avantajoase nu numai la cazare, dar și reduceri de până la 50% în majoritatea localurilor gay. Barurile cele mai populare sunt La Différence (Graf Starhemberg Gasse 4) care vă așteaptă săptămânal cu petreceri tematice, Mango (Laimgrubengasse 3), foarte trendy și popular pentru cei sub 30 de ani, sau Vanity Club Lounge (Mollardgasse 3), locul de unde puteți lua pulsul comunității și observa ultimele tendințe vestimentare.

Nici cafenelele Rifugio (Schoenbrunner Strasse 10) sau Berg (Berggasse 8) nu sunt de ocolit. Nu numai atmosfera gay-friendly, dar și clientela, mereu săritoare și bine informată contribuie la succesul acestor locuri.
Deși în Viena se găsește un număr considerabil de saune, adevărata atracție sunt ștrandurile. Wienenberg, Donauinsel sau Dechantlacke sunt asaltate pe timpul verii de mii de vizitatori, având servicii ireproșabile. Pe timpul iernii, Sport Sauna (Lange Gasse 10) sau Apollo City (Wimbergergasse 34) îi adună pe nostalgicii înotului și soarelui.

Pentru seara, recomandările se îndreaptă spre Heaven (Neubaugasse 2), Why Not (Tiefer Graben 22), dar și spre popularul Wiener Freiheit (Schoenbrunner Strasse 25, deschis numai în weekend).

Dacă Viena vă trezește apetitul pentru cumpărături, vă puteți pune la punct garderoba în Spartacus (Mariahilfer Strasse 49) sau Tiberius (Lindengasse 2) sau bucura de selecția foarte bună de albume de artă sau literatură gay de la Loewenherz (Berggasse 8).

ARTICOLE SIMILARE

MARGHERITA din Clejani si-a pus sani noi …fara sa aiba nevoie! Galerie FOTO

Lady GaGa, acuzată că a furat banii destinaţi victimelor cutremurului din Japonia

realitatea

Uite-o pe Kim Kardashian gravida in sapte luni la plaja

Socant! Sinucigasa de la Intercontinental s-a aruncat de la etajul 17, complet dezbracata!

Expozitie de neratat la MNAR

realitatea

Magda Ciumac nu mai arata asa! S-a ingrasat foarte tare

Scrie un comentariu