Tabu
lifestyle

Albert Montanes




Albert Montanes nu prea înțelege ce e cu toate retragerile și întoarcerile din tenisul feminin. La băieți nu se întâmplă așa. De exemplu, lui nu i-a trecut niciodată prin cap să se oprească un an. Cariera de sportiv i se pare prea scurtă ca să nu încerce să profite de tot timpul pe care-l are la dispoziție pentru a juca tenis. Pe urmă va avea timp destul să facă tot ce vrea.

 

Montanes, care spune că nu i-a plăcut niciodată să învețe, e de opt ani printre primii 100 de jucători, dar abia anul ăsta, după ce a câștigat un turneu la Estoril, a ajuns până pe locul 28 (care e și vârsta lui). A fost o senzație plăcută, de consistență și răbdare răsplătite, însă acum trei luni și-a rupt un ligament la piciorul stâng. Pentru prima dată, a  fost obligat să ia o pauză și să facă recuperări în Barcelona (unde locuiește), în timp ce restul jucătorilor erau pe teren. A reînceput să joace abia acum trei săptămâni.

 

Sâmbătă, l-a învins în trei seturi la BCR Open pe bunul său prieten, Santiago Ventura, calificându-se pentru a doua oară în finală, în România. Prima oară s-a întâmplat în 2001, când a câștigat Younes El Aynaoui. Dar aceea fusese prima finală din cariera lui Montanes, totul i se părea nou. „De atunci am mai jucat și chiar am câștigat câteva turnee”, spune el. „Încerc să mă port ca și cum ar fi un meci obișnuit.”

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna: Îmi plac bărbaţii dotaţi!

realitatea

Daria Tudor, pianistă

realitatea

Claudia Schiffer, harajuku pe coperta Numero

realitatea

Twilight revine cu Saga Amurg 2

“Casnica” o să înnebunească! Jocuri de culise la “MasterChef”! Chef Scărlătescu l-a ales câştigător pe Petru ca să îl angajeze la el in restaurant!

20 de vedete care au murit înainte de a împlini 35 de ani

realitatea

Scrie un comentariu