Home > Agenda > stiri > “Casnica” o să înnebunească! Jocuri de culise la “MasterChef”! Chef Scărlătescu l-a ales câştigător pe Petru ca să îl angajeze la el in restaurant!

“Casnica” o să înnebunească! Jocuri de culise la “MasterChef”! Chef Scărlătescu l-a ales câştigător pe Petru ca să îl angajeze la el in restaurant!

“Casnica” o să înnebunească când o să afle asta! Jocuri de culise la “MasterChef”! Chef Scărlătescu are un interes anume legat de castigator… .. . . Unul dintre cei trei juraţi de la “MasterChef” a făcut o dezvăluire uluitoare în această dimineaţă, după ce Petru Buiucă a fost desemnat aseară primul “MasterChef” al României. “Casnica” de la “Masterchef”, Andreea Moldovan, cu siguranţă nu va fi prea încântată după ce va afla declaraţia lui Chef Scărlătescu. Deşi nu a prins finala, ea a avut aseară comentarii tăioase. “Să revii în bucătăria «MasterChef» e dureros, să vezi pe cine nu merită să fie aici nu e bine!”, a spus Andreea Moldovan. “Jigodia asta mică ce face?”, s-a întrebat retoric “Casnica”, în timp ce se uita la ce gătea Petru. Cătălin Scărlătescu a explicat cum a ajuns Petru să câştige. “Eu l-am ales Masterchef, nu alţii. Aşa că asta este! Eu cred în el, bineînţeles. Doar dacă vrea Petru, eu îl invit să lucreze la restaurantul meu”, a spus Cătălin Scărlătescu la PRO FM. El are un restaurant de lux într-un hotel din Capitală. Petru a vrut să îi mulţumească lui Chef Cătălin pentru laudele şi complimentele pe care i le-a făcut de-a lungul emisiunii pentru preparatele sale. “Petru, complimentele se predau cu tigăile. Unde ai auzit tu vreun compliment?”, a glumit juratul. “Mă mai gândesc la invitaţie, îi mulţumesc foarte mult lui Chef Cătălin. Îmi place invitaţia, o să mă gândesc la ea, oricum în vizită o să merg, are dreptate Chef Cătălin, restaurantul acela la care lucrează el este o bijuterie, am fost acolo şi am văzut cum merge treaba. Nu e vorba de oferte, nu este vorba de bani, dar trebuie să mai mănânc o pâine, să mai învăţ multe până să ajung să lucrez pentru Chef Cătălin. Nu merg acolo doar să ţin o tigaie!”, a explicat Petru, câştigătorul “MasterChef”. Cătălin Scărlătescu a fost întrebat dacă Petru are şi alte calităţi, pe lângă faptul că găteşte foarte bine. “Domne, eu l-am văzut. El era exact în faţa mea la emisiuni. Fără să vrei, te uiţi. Pungaşul ăsta nu a spus mare lucru până la proba cu Sissoko. A dat cu Sissoko de pământ. Din momentul ăla a început să gătească cu adevărat”, l-a descris Chef Cătălin pe câştigător, convins că a făcut alegerea cea bună. Un fan a vrut să ştie cum se simte Petru cu 50.000 de euro în buzunar. “Nu am primit banii încă. Nu o să îi retrag, pentru că este comisionul mare”, a mărturisit Petru Buiucă. Dupa ce a aflat vestea că este marele câştigător, Petru a reunoscut că a ţipat ca o fată. “A fost extraordinar momentul acela, deşi am ţipat ca o fată. Eram foarte, foarte obosit. Dar pot să spun că fost un super eveniment pentru mine, din punct de vedere personal a fost cea mai tare chestie care mi s-a întâmplat”, a mai spus Petru la PRO FM.


Loading...

Comenteaza acest articol

“Casnica” o să înnebunească! Jocuri de culise la “MasterChef”! Chef Scărlătescu l-a ales câştigător pe Petru ca să îl angajeze la el in restaurant!

by   2 min
1