Tabu
lifestyle

Dana Savuica a revenit pe podium la Fashion TV Winter Festival 2015

Dana Savuica a revenit pe podium in calitate de model in cadrul FashionTV Winter Festival 2015. La 18 ani de la incheierea carierei de model, vedeta a revenit in lumina reflectoarelor ca invitat special in cadrul unei prezentari de moda. Aflat la cea de a VIII-a editie, FashionTV Winter Festival a avut loc in zilele 30-31 ianuarie la Conacul Heldsdorf din Halchiu, judetul Brasov.

Venit tocmai din Kitzbuhel, considerat „perla” Alpilor Austrieci, festivalul FashionTV Winter Festival 2015 a adus o premiera publicului din sala. Pentru prima oara dupa 18 ani, Dana Savuica a urcat pe podiumul festivalului in cadrul prezentarii colectiei de debut a Adelei Diaconu si Ciprian Vaida, „Seductive”. Vedeta a pasit cu incredere pe podium, la fel de stralucitoare si extravaganta ca pe vremea in care activa in industrie ca model, fiind aplaudata la scena deschisa. Momentul a fost cu atat mai spectaculos cu cat prezentarea a avut loc pe ritmul unor balade frantuzesti interpretate live de catre frumoasa Dorina Vasilashko.

Seria prezentarilor de moda extravagante si pline de culoare a fost completata de un moment artistic de exceptie, interpretat de Marcel Pavel. Artistul a incantat publicul cu piese italienesti dar si cu melodia care l-a consacrat, „Frumoasa mea”. Pe scena FashionTV Winter Festival 2015 au urcat si doi invitati speciali ai evenimentului, comediantii Romica Tociu si Cornel Palade.

FashionTV Winter Festival 2015 este un eveniment cu traditie, adus in Romania de FashionTV. Cea de a VIII-a editie a festivalului a adus in fata publicului brasovean cele mai noi colectii ale unor designeri in voga precum Andreea Dogaru, detinatoarea titlului „Designerul anului 2014”, Cristiana Maria Purdescu, Geanina Olaru, Bogdan Mogos, Eugen Olteanu, Emilia Tudoran si Iulia Ghenea dar si ale brandurilor Lamonza, Diolastilis, Mineli si Cielo Venezia 1270. De asemena, brandul Lamonza a oferit premii in cadrul unei tombole organizate in incheierea evenimentului si trollere personalizate pentru invitatii speciali.

ARTICOLE SIMILARE

GERI HALLIWELL din Spice Girls – pictorial nud / FOTO cu GERI HALLIWELL

realitatea

ADRIAN CRISTEA o vinde ieftin pe BIANCA DRAGUSANU, cu 1.000 euro

Jubileul de diamant: REGINA Elisabeta a II-a, de 60 ani pe tron!

realitatea

Britney Spears vrea în India

realitatea

Andreea Esca, blonda, tatuata, intr-un costum de baie extrem de sexy!

Nocturne baroce: Bach, Vivaldi, Scarlatti şi Händel pe malul Dâmboviţei

1 comentariu

Scrie un comentariu