Home > Lifestyle > JOHNNY DEPP s-a insurat! Detalii neasteptate! Cine e nevasta! FOTO!

JOHNNY DEPP s-a insurat! Detalii neasteptate! Cine e nevasta! FOTO!

 

JOHNNY DEPP s-a insurat! Norocoasa nu este, evident, Vanessa Paradis, cu care actorul a avut o relatie indelungata, de pe urma careia au rezultat doi copii, deja maricei – Melody Lily Rose and Jack. DEPP s-a insurat cu Amber Heard, pe care a cunoscut-o in 2011, pe platourile de filmare ale filmului “The Rum Diary”. Oficial, au inceput sa se intalneasca in 2012, cand – coincidenta! – el a hotarat sa se desparta de mama copiilor sai. DEPP este la al doilea mariaj, dupa ce, in tinerete, a mai fost insurat cu Lori Anne Allison.

Casatoria a fost incheiata in Los Angeles, dar petrecerea urmeaza sa aiba loc in weekend, pe insula privata a vedetei – Little Hall’s Pond Cay, din arhipelagul Bahamas. Mirii vor avea in jur de 50 de invitati, intre care copiii lui Johnny Depp, dar si Steven Tyler si Marilyn Manson. O parte din oaspeti vor fi cazati in vila lui Depp, iar ceilalti vor sta in cabinele yachtului “Vajoliroja”, de 52 metri lungime. Mireasa va pasi pe puntea yachtului lui Depp imbracata intr-o rochie Stella McCartney.

Johnny Depp (52) a mai avut relatii cu Kate Moss, Wynona Ryder si Sherilyn Fenn. Amber Heard este mai tanara cu 23 de ani si, inaintea lui Depp, a avut o relatie lesbiana cu fotografa Tasya von Ree. In 2010, a fost desemnata pe locul 13 in topul celor mai frumoase femei din lume.

 

Articole asemanatoare
transformări
9 actori care au suferit transformări incredibile pentru un rol
Rolling Stone – un nou profil al lui Johnny Depp. Și e de rău
vanessa paradis
Ce fată frumoasă are Vanessa Paradis. E leită mamei sale
Gelozia lui Johnny Depp i-a adus un nou proces lui Amber Heard?

Loading...

3 Responses

  1. Pingback : JOHNNY DEPP s-a insurat! Detalii neasteptate! Cine e nevasta! FOTO! | Femininne

  2. Pingback : Mireasa lui Johnny Depp – 10 foto HOT! | Bucatarescu

  3. Pingback : Mireasa lui Johnny Depp – 10 foto HOT! - Showbiz | Showbiz

Comenteaza acest articol

JOHNNY DEPP s-a insurat! Detalii neasteptate! Cine e nevasta! FOTO!

by realitatea   1 min
3