Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

JOHNNY DEPP s-a insurat! Detalii neasteptate! Cine e nevasta! FOTO!

 

JOHNNY DEPP s-a insurat! Norocoasa nu este, evident, Vanessa Paradis, cu care actorul a avut o relatie indelungata, de pe urma careia au rezultat doi copii, deja maricei – Melody Lily Rose and Jack. DEPP s-a insurat cu Amber Heard, pe care a cunoscut-o in 2011, pe platourile de filmare ale filmului “The Rum Diary”. Oficial, au inceput sa se intalneasca in 2012, cand – coincidenta! – el a hotarat sa se desparta de mama copiilor sai. DEPP este la al doilea mariaj, dupa ce, in tinerete, a mai fost insurat cu Lori Anne Allison.

Casatoria a fost incheiata in Los Angeles, dar petrecerea urmeaza sa aiba loc in weekend, pe insula privata a vedetei – Little Hall’s Pond Cay, din arhipelagul Bahamas. Mirii vor avea in jur de 50 de invitati, intre care copiii lui Johnny Depp, dar si Steven Tyler si Marilyn Manson. O parte din oaspeti vor fi cazati in vila lui Depp, iar ceilalti vor sta in cabinele yachtului “Vajoliroja”, de 52 metri lungime. Mireasa va pasi pe puntea yachtului lui Depp imbracata intr-o rochie Stella McCartney.

Johnny Depp (52) a mai avut relatii cu Kate Moss, Wynona Ryder si Sherilyn Fenn. Amber Heard este mai tanara cu 23 de ani si, inaintea lui Depp, a avut o relatie lesbiana cu fotografa Tasya von Ree. In 2010, a fost desemnata pe locul 13 in topul celor mai frumoase femei din lume.

 

ARTICOLE SIMILARE

Egregio, noua gamă de vinuri super premium de la Vincon România

MARE ACTOR gasit mort in apartament

Femeile nu poartă ochelari ca să nu simtă urâte

realitatea

Regele Thailandei a închiriat un întreg hotel din Germania unde s-a autoizolat împreună cu 20 de femei

Andreea Damian

In luna martie se poarta macarons

Aplicarea gelului dezinfectant | Cele cinci greșeli pe care le face toată lumea

Andreea Damian

3 comentarii

Scrie un comentariu