Tabu
BEAUTY What's hot

Alex Abagiu în culise la Cannes Film Festival 2012

Cannes Film Festival, un eveniment important pentru participanţi şi nu numai, dar o provocare pentru specialiştii din umbră, care se ocupă de imaginea celor mai de marcă invitaţi. Fiecare zi trebuie să aducă ceva nou, un machiaj care nu a mai fost purtat, o altă coafură şi ţinută.

Alex Abagiu povesteşte că în toţi aceşti ani s-a întâmplat mereu ceva diferit. Credea că în 7 ani le-a văzut pe toate, că s-au întâmplat deja atâtea încât nimic nu îl mai poate surprinde. şi totuşi… mereu se întâmpla ceva nou. Mai spectaculos, mai interesant care transformă culisele Cannes-ului în cel mai râvnit loc pentru presă, şi unde se pătrunde foarte greu, doar pe bază de programare cu multe luni înainte.

Dimineţile încep la ora 7:00 cu o şedinţă în care toţi make-up artiştii stabilesc un program al zilei. Pe baza unor fişe personale ei ştiu exact machiajul şi coafura purtate de fiecare vedetă, ambasadoare sau membru al juriului astfel ca ele să arate de fiecare dată altfel. Foarte rar sunt interviuri care apar spontan, pentru că astfel programul tuturor este dat peste cap. Alex Abagiu este unul din preferaţii vedetelor şi de cele mai multe ori după ce o machiază pe una dintre ele, programul lui pentru câteva zile este să se ocupe doar de acea vedetă. Aşa s-a întâmplat în anii trecuţi cu Jane Fonda, Doutzen Kroes şi multe altele. Anul acesta Alex a lucrat cu Jane Fonda, Barbara Palvin şi Bianca Balti.

Dar, festivalul nu s-a terminat, iar surprizele vor continua să apară.

Foto credit: L’oréal/Getty Images

ARTICOLE SIMILARE

Oja Twilight

realitatea

IULIA ALBU si OANA ZAVORANU o comenteaza pe Raluca, nevasta lui Pepe

Narcisa Suciu: “Mi-am pierdut 70 la sută din păr când am fost vegetariană”

Cameron Diaz miroase îngrozitor a transpiraţie

Fiind băiet, fotbalişti colectam

VICTOR SLAV – rasfatat de iubitele lui bogate

Scrie un comentariu