Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Alex Abagiu în culise la Cannes Film Festival 2012

Cannes Film Festival, un eveniment important pentru participanţi şi nu numai, dar o provocare pentru specialiştii din umbră, care se ocupă de imaginea celor mai de marcă invitaţi. Fiecare zi trebuie să aducă ceva nou, un machiaj care nu a mai fost purtat, o altă coafură şi ţinută.

Alex Abagiu povesteşte că în toţi aceşti ani s-a întâmplat mereu ceva diferit. Credea că în 7 ani le-a văzut pe toate, că s-au întâmplat deja atâtea încât nimic nu îl mai poate surprinde. şi totuşi… mereu se întâmpla ceva nou. Mai spectaculos, mai interesant care transformă culisele Cannes-ului în cel mai râvnit loc pentru presă, şi unde se pătrunde foarte greu, doar pe bază de programare cu multe luni înainte.

Dimineţile încep la ora 7:00 cu o şedinţă în care toţi make-up artiştii stabilesc un program al zilei. Pe baza unor fişe personale ei ştiu exact machiajul şi coafura purtate de fiecare vedetă, ambasadoare sau membru al juriului astfel ca ele să arate de fiecare dată altfel. Foarte rar sunt interviuri care apar spontan, pentru că astfel programul tuturor este dat peste cap. Alex Abagiu este unul din preferaţii vedetelor şi de cele mai multe ori după ce o machiază pe una dintre ele, programul lui pentru câteva zile este să se ocupe doar de acea vedetă. Aşa s-a întâmplat în anii trecuţi cu Jane Fonda, Doutzen Kroes şi multe altele. Anul acesta Alex a lucrat cu Jane Fonda, Barbara Palvin şi Bianca Balti.

Dar, festivalul nu s-a terminat, iar surprizele vor continua să apară.

Foto credit: L’oréal/Getty Images

ARTICOLE SIMILARE

Michelle Obama isi dezvaluie secretele anti-ageing

De ce tot mai multe femei renunță la păr și se rad în cap

Andreea Damian

ANTONIA – marele retus in Photoshop

Ghita Ciobanu’ are cea mai sexy nevasta din Jina. Uite cum a pozat!

Produsele cosmetice bio, o varianta de incredere pentru un look deosebit

realitatea

Celebritățile sar în apărarea Serenei Williams după scandalul din finala US Open

Andreea Damian

Scrie un comentariu