Home > Lifestyle > Cum si-a anuntat Monica Gabor fetita ca nu o sa isi mai vada vreodata bunica

Cum si-a anuntat Monica Gabor fetita ca nu o sa isi mai vada vreodata bunica

Imediat dupa ce si-a inmormantat mama, Monica si-a sunat fiica pentru a-i marturisi ca bunica ei a murit. Fosta doamna Columbeanu i-a spus Irinei ca Veronica Bulai este acum un ingeras din Ceruri.

S-a retras in Bacau pentru a-si reveni dupa moartea mamei sale, iar primul lucru pe care Monica Gabor a simtit nevoia sa il faca dupa inmormantarea Veronicai Bulai a fost sa isi sune fiica, pe Irinuca.

Monica l-a sunat si pe Irinel si i-a multumit pentru coroana trimisa, iar mai apoi a cerut-o pe fiica sa la telefon. Pentru a nu o speria pe micuta, Monica s-a prefacut vesela si i-a marturisit Irinei ca bunicuta ei este acum in Ceruri, de unde o vegheaza. Imediat, pustoaica si-a intrebat mama daca o va mai vedea vreodata pe Veronica Bulai.

Monica i-a raspuns fiicei sale ca isi va vedea in bunica in poze, in amintiri si in vis. Usor debusolata de vorbele mamei sale, Irinuca nu a cerut mai multe explicatii si a schimbat imediat subiectul, intreband-o pe fosta doamna Columbeanu cand vin sa o vada.
Monica i-a raspuns ca se afla deja in Romania si ca se vor vedea cat de curand si vor merge la biserica, unde se vor ruga pentru bunica Veronica.

Articole asemanatoare
MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK
MONICA GABOR are un iubit nou in SUA! Adio, Mr. Pink!
MONICA GABOR – viata de lux in sclavie! Nu are nimic pe numele ei!
Sora MONICAI GABOR – tarif de criza!

Loading...

Comenteaza acest articol

Cum si-a anuntat Monica Gabor fetita ca nu o sa isi mai vada vreodata bunica

by   1 min
0