Tabu
Image default
lifestyle

BURN RESIDENCY cauta un nou DJ Superstar in 2015

Pentru al patrulea an consecutiv, burn Residency, cea mai aprinsa competitie de DJ la nivel mondial, isi deschide portile pentru concurentii talentati si le ofera sansa unica in viata de a-si incepe o cariera de top in industria muzicala. Anul trecut, BOg (Bogdan Tanase) a castigat o rezidenta de trei luni in Ibiza, capitala muzicii electronice, unde a mixat alaturi de nume grele din industrie – Carl Cox, Pete Tong, John Digweed si a participat la nenumarate probe si seminarii. 

Miza este un contract de 100.000 EUR – demonstreaza ca detii toate calitatile unui DJ Superstar si vei avea sansa sa cresti pas cu pas catre cariera pe care ti-o doresti.

Ce trebuie sa faci daca vrei sa devii urmatorul DJ SUPERSTAR:

Perioada: 1 Februarie – 15 Martie

Link-ul de înscriere: https://apps.facebook.com/burnresidency/   

Pregateste-te sa impresionezi prin incarcarea unui mix original de 15:00-20:00 minute prin aplicatia din pagina de Facebook, incepand cu 1 Februarie. Aduna voturi de la sustinatorii tai si asigura-te ca ajungi in primii 20% cei mai votati DJ din tara. Dupa aceea, cariera ta va fi in mainile juriului dedicat de anul acest, atent alcatuit dintre cele mai cunoscute nume ale muzicii electronice. Primii cinci alesi de catre juriul international sunt invitati la un mix-off event la finalul caruia castigatorul are un loc asigurat in experienta unica numita burn Residency Bootcamp, in vara anului 2015.

Acolo, toti finalistii vor trece prin provocari variate, workshop-uri si masterclass-uri prezidate de nume celebre ale industriei precum Carl Cox, Pete Tong, Maceo Plex, Solomun si multi altii. La finalul bootcamp-ului, doar trei dintre cei cinci vor castiga o rezidenta de-o vara in cele mai bune cluburi din Ibiza, melting-pot-ul muzicii electronice. Odata cu finalul sezonului, mentorii principali vor decide cine primeste titlul de DJ Superstar si castiga 100.000 EUR, investitie in cariera sa muzicala.

ARTICOLE SIMILARE

TOP 15 vedete feminine care şi-au arătat fundul în pictoriale

realitatea

Remember the time? A show to remember Michael Jackson

Concert Koop în România

realitatea

Programul romanilor la OLIMPIADA (Joi, Ziua 6) / Alte medalii!

OANA ROMAN mai face o victima! FOTO cu noul iubit

Ce se întâmplă cu corpul tău când porți colanți în fiecare zi

Andreea Damian

1 comentariu

BURN RESIDENCY cauta un nou DJ Superstar in 2015 | Femininne 5 February 2015 at 10:37

[…] Miza este un contract de 100.000 EUR – demonstreaza ca detii toate Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu