Home > Agenda > stiri > BURN RESIDENCY cauta un nou DJ Superstar in 2015

BURN RESIDENCY cauta un nou DJ Superstar in 2015

Pentru al patrulea an consecutiv, burn Residency, cea mai aprinsa competitie de DJ la nivel mondial, isi deschide portile pentru concurentii talentati si le ofera sansa unica in viata de a-si incepe o cariera de top in industria muzicala. Anul trecut, BOg (Bogdan Tanase) a castigat o rezidenta de trei luni in Ibiza, capitala muzicii electronice, unde a mixat alaturi de nume grele din industrie – Carl Cox, Pete Tong, John Digweed si a participat la nenumarate probe si seminarii. 

Miza este un contract de 100.000 EUR – demonstreaza ca detii toate calitatile unui DJ Superstar si vei avea sansa sa cresti pas cu pas catre cariera pe care ti-o doresti.

Ce trebuie sa faci daca vrei sa devii urmatorul DJ SUPERSTAR:

Perioada: 1 Februarie – 15 Martie

Link-ul de înscriere: https://apps.facebook.com/burnresidency/   

Pregateste-te sa impresionezi prin incarcarea unui mix original de 15:00-20:00 minute prin aplicatia din pagina de Facebook, incepand cu 1 Februarie. Aduna voturi de la sustinatorii tai si asigura-te ca ajungi in primii 20% cei mai votati DJ din tara. Dupa aceea, cariera ta va fi in mainile juriului dedicat de anul acest, atent alcatuit dintre cele mai cunoscute nume ale muzicii electronice. Primii cinci alesi de catre juriul international sunt invitati la un mix-off event la finalul caruia castigatorul are un loc asigurat in experienta unica numita burn Residency Bootcamp, in vara anului 2015.

Acolo, toti finalistii vor trece prin provocari variate, workshop-uri si masterclass-uri prezidate de nume celebre ale industriei precum Carl Cox, Pete Tong, Maceo Plex, Solomun si multi altii. La finalul bootcamp-ului, doar trei dintre cei cinci vor castiga o rezidenta de-o vara in cele mai bune cluburi din Ibiza, melting-pot-ul muzicii electronice. Odata cu finalul sezonului, mentorii principali vor decide cine primeste titlul de DJ Superstar si castiga 100.000 EUR, investitie in cariera sa muzicala.

Articole asemanatoare
mircea ivan
Mircea Ivan e cel care ziua prezintă știri iar noaptea pune muzică în cluburi
Mallorca și Ibiza va împiedica consumul excesiv de alcool al turiștilor – în câteva zone
sex
Cea mai populară plajă de nudiști din Europa, în pericol din cauza turiștilor însetați de pasiune
Osunlade – invitatul special al burn Residency Showcase

1 Response

  1. Pingback : BURN RESIDENCY cauta un nou DJ Superstar in 2015 | Femininne

Comenteaza acest articol

BURN RESIDENCY cauta un nou DJ Superstar in 2015

by   1 min
1