Tabu
lifestyle

Suri Cruise poartă pantofi cu toc

Faptul că părinții ar face orice pentru a le fi pe plac copiilor este deja un lucru cunoscut și, oarecum, de la sine înțeles! Mai greu de priceput este atunci când părinții le fac orice copiilor pentru a se mulțumi pe ei înșiși.

Cam asta este situația în care se află fiica cumplului Cruise-Holmes. Micuța Suri a devenit o mini-fashionistă cu sau fără voia ei, dar cu siguranță spre plăcerea mamei ei. Ultima găselniță descoperite de Katie Holmes pentru mezina familiei sunt pantofii cu toc. Suri și mama ei au fost fotografiate de paparazzi în timpul unei sesiuni de cumpărături.

Domnișoara Cruise ar fi arătat ca un copil normal dacă nu ar fi purtat aceste accesorii total nepotrivite vârstei ei. Nepotrivite nu pentru că nu ar da bine, ci pentru că doctorii i-au avertizat în repetate rânduri pe părinții din lumea întreagă că pantofii cu toc pot dăuna dezvoltării fizice normale a copiilor. 

Se estimează că, până la această oră, Tom și Katie au cheltuit pentru garderoba lui Suri în jur de 3 milioane de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Robbie Williams îşi caută fanii

realitatea

Debut de stagiune la Teatrul Bulandra

realitatea

Kylie Minogue și-a pocnit iubitul în văzul lumii

realitatea

Ghici cine s-a accidentat

realitatea

Un concert Amy Winehouse valorează 1. 000.000 $

realitatea

Debbie Rowe vrea înapoi copiii lui Michael Jackson

realitatea

Scrie un comentariu