Tabu
PEOPLESlider

Fiica secretă a lui Jay Z, dezvăluiri incredibile

O femeie de 28 de ani a susține că celebrul Jay-Z este tatăl ei biologic. Jay-Z are deja trei copii cu Beyonce, Blue Ivy, Sir și Rumi. „Am tăcut prea mult timp”, spune ea. Teasha este dispusă să facă şi un test de ADN pentru a dovedi că spune adevărul.

Fosta iubită a lui Jay-Z, mama tinerei, suferă de scleroză multiplă, însă prietenii şi familia susţin că toată viaţa ei a povestit despre cine este adevăratul tată al fiicei sale.

Mătuşa presupusei fiice a fost cea care i-a făcut cunoştinţă mamei acesteia cu vedeta hip-hop. Şi deşi o bună perioadă de timp au fost doar prieteni, după nopţi în care jucau cărţi, nopţi scufundate în alcool şi droguri, cei doi au avut o relaţie aventuroasă din care a rezultat, în 1990, Teasha Macer.

Pentru a face povestea ei cât mai credibilă, Teasha şi-a făcut un cont de Instagram, @jayzfirstdaughter, unde plănuieşte să facă publică viaţa ei. Ea a postat şi o justificare a acţiunilor sale, fapt care a stârnit presa americană: „Am tăcut prea mult timp. Urmăriţi-mă aici cum voi povesti despre cum am trăit în umbra faptului că Jay-Z este tatăl meu, într-un oraş în care toată lumea ştie acest lucru. Crescânt, am văzut cu scleroza multiplă mi-a furat-o pe mama, mama mea, cea care era 24h plină de viaţă. Dar am încercat să fac faţă la toate acestea, crescând patru copii, dintre care doi gemeni, am mers la şcoală full-time şi am avut două joburi, la puşcărie şi la spital.”, a publicat aceasta pe Instagram.


În postare, Macer vorbește și despre cât de mult seamănă cu tatăl său, Jay-Z. „Nu are cum să nege nimic, mai ales când existau oameni care îl cunoșteau.”

ARTICOLE SIMILARE

Motivul real pentru care Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au reîntâlnit

Tabu Tabu

Deea Maxer, prima reacție după ce Dinu a recunoscut că are o nouă iubită la nici o lună de la divorț

Andreea Damian

Un documentar despre viața lui Chris Cornell va fi produs de Brad Pitt și Peter Berg

realitatea

Angelina Jolie, gest impresionant pentru ucraineni! – FOTO

Andreea Damian

Serena Williams, participarea la Wimbledon i-a adus multe lacrimi

Andreea Damian

Un portret realizat de un program de Inteligență Artificială (IA) s-a vândut cu 432.000 de dolari

realitatea

Scrie un comentariu