Tabu
PEOPLE

Ce loc au ales Anca Serea și Adi Sînă pentru prima vacanță după izolare

După ce au stat aproape 3 luni în izolare, Anca Sînă Serea și Adi Sînă au plecat, în sfârșit, într-o vacanță după multă vreme. Iată că cei doi soți îndrăgostiți s-au relaxat împreună într-un loc de vis și au ținut să-și anunțe și fanii de pe rețelele de socializare unde sunt și care sunt condițiile de acolo.

anca sina-adi sana familie
anca sina-adi sana familie

Iar după ce s-au relaxat și s-au distrat cu o parte din copiii lor, fermecătoarea fostă vedetă de televiziune a publicat următorul mesaj pe rețelele de socializare. “Bună dimineața ❤️! Am avut norocul de a ne află zilele acestea în Delta, într-o mini-excursie în familie. Am descoperit cu această ocazie minunățiile acestui colț de natură pe care nu-l mai vizitasem de ani buni, bogățiile care se găsesc aici și pe care nici nu le bănuiam. Pe lângă peisajele superbe, apusurile și răsăriturile fiind cu adevărat de poveste, natura pare că ne așteaptă la fiecare colțișor. Putem admira plante nebănuite, dar și animale și insecte pe care nu le cunoșteam.

anca serea in delta
anca serea in delta

Ne-am plimbat printr-o mulțime de locuri și am sorbit fiecare priveliște! Apa care este pretutindeni te relaxează instantaneu și îți conferă senzația de supremație a naturii asupra omului. În plus, oamenii de aici sunt extrem de amabili și ospitalieri, iar mâncarea, naturală și de calitate, este delicioasă. Chiar dacă nu ești copil, nu ai cum să nu pleci fascinat din Delta. Avem o țară minunată, iar unele locuri merită să fie vizitate pentru că îți hrănesc sufletul. Mergeți și voi în Deltă, va asigur că nu veți regretă”, a scris Anca Serea pe pagină ei de vedetă.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan poartă întotdeauna haine șifonate iar experții au găsit repede explicația

Andreea Damian

432 de milioane de dolari a obținut Ed Sheeran din încasările turneului din 2018

realitatea

BroMania va fi nașul fiului lui Lucian, fostul iubit al Innei

Tabu Tabu

Actorul Hugh Jackman nu poate lucra cu Angelina Jolie. Motivul incredibil!

Andreea Damian

Monica Tatoiu se confesează. Care este cel mai mare regret al ei

Andreea Damian

Fiul lui Cabral a împlinit 1 an. Cum arată și cu cine seamănă micul Tiago

Andreea Damian

Scrie un comentariu