Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Monica Tatoiu se confesează. Care este cel mai mare regret al ei

Monica Tatoiu este una din cele mai de succes afaceriste din România şi o feministă convinsă. Invitată într-o emisiune de televiziune, aceasta a făcut mai multe dezvăluiri despre viața personală și a povestit cum a fost relația între ea și părinții săi.

Femeia de afaceri a fost întrebată de moderatoarea emisiunii dacă regretă că nu și-a luat rămas bun de la părintele său. „V-ați iertat pentru că nu v-ați luat adio de la tată?”, a fost întrebarea. Monica Tatoiu a dezvăluit că simte în continuare prezența tatălui său și că adesea comunică cu acesta. Ea spune că își reproșează faptul că nu i-a spus niciodată cât de mult îl iubește.

„Nu știu dacă de iertare e nevoie. Îl visez pe tata când sunt momente grele care vin în viață. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Îmi reproșez că nu i-am spus niciodată că-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat, el avea ideea că femeile sunt praoste, că femeile care fac artă sunt c***e(…). El fiind un mare doctor, un geniu. Nu i-am spus niciodată că îl iubesc, pentru că am fost influențată de mama, care nu și-a iubit niciodată soțul.

A fost o căsătorie aranjată. Nu i-am spus niciodată și nu l-am îmbrățișat niciodată. Nici nu știu unde e înmormântat tata, că eu nu le am cu morții și de-astea, dar din când în când îi fac o masă la un așezământ. Dau de mâncare. Eu trebuia să fiu băiat, așa a spus și tata, nu le am cu îmbrățișările. Nu i-am spus niciodată că îl iubesc. Asta e viața, emoțiile trec, regretele rămân”, a mărturisit ea.

Monica Tatoiu are 65 de ani și timp de peste 15 ani a fost directorul general al unei companii internaționale de cosmetice. Cu un doctorat în matematică, prezența constantă în diferite emisiuni TV, Monica Tatoiu și-a consolidat popularitatea de-a lungul timpului. În prezent se consideră una dintre pensionarele de lux din România.

Monica Tatoiu a aflat că are cancer la 23 de ani

Monica Tatoiu este o învingătoare care a cunoscut suferinţa încă din tinereţe! Femeia de afaceri a povestit că la 23 de ani medicii i-au dat teribilul verdict: suferea de cancer. S-a încăpăţânat să lupte cu boală, care a părut că bate în retragere. Din păcate, în 2011, boala şi-ar fi făcut din nou apariţia. Medicii de la o clinică din Viena i-au spus că trebuie să i se extirpe un sân. Pentru a află o a două părere, afacerista a plecat în SUA unde a făcut un întreg set de analize care să îi confirme diagnosticul. Medicii americani i-au spus însă că este sănătoasă.

ARTICOLE SIMILARE

La ce festival ne distram vara asta?

realitatea

Miley Cyrus, fără sutien pe coperta unei reviste serioase

Andreea Damian

Momentul în care Sharon Stone a izbucnit în lacrimi

Andreea Damian

Aniversare specială în familia Andreei Bănică

Tabu Tabu

Aranjarea părului lung | Idei de coafuri ușoare de vară

Andreea Damian

Bucurestiul in weekend, 13-15 ianuarie

realitatea

Scrie un comentariu