Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Ellen Pompeo părăsește serialul Grey’s Anatomy

Ellen Pompeo a anunțat, recent, că va părăsi serialul cu tematică medicală Grey’s Anatomy după sezonul al 16-lea. Actrița de 48 de ani și-a pregătit noi proiecte profesionale și dorește, totodată, o schimbare.

Vedeta a jucat rolul lui Meredith Grey, în jurul căreia s-a desfășurat toată acțiunea serialului. După 13 ani și 14 sezoane, Ellen Pompeo a declarat că e pregătită să părăsească serialul care a consacrat-o.

Într-un interviu acordat Entertainment Weekly, actrița americană a mărturisit că sfârșitul serialul este foarte aproape. Când a fost întrebată dacă intenționează să-și prelungească contractul care expiră la sfârșitul sezonului al 16-lea, Ellen Pompeo a răspuns: „În mod clar, nu sunt pregătită acum să fac orice anunț oficial despre viitorul meu în serial, dar simt cu adevărat așa cum am spus și în alte dăți, este timpul să plec. Caut cu siguranță o schimbare”.

Ellen Pompeo a obținut deja titlul de cel mai bine plătită actriță dintr-un serial de televiziune, câștigând 20 de milioane de dolari pe an. Cu toate acestea, interpreta personajului central al serialul Grey’s Anatomy va părăsi producția în 2020.

În luna mai, Shonda Rhimes mărturisea că serialul va exista atâta timp cât Ellen Pompeo se va afla sub contract. Însă, o dată cu anunțul plecării sale, actrița a anunțat de fapt că cel mai urmărit serial se va termina după sezonul al 16-lea.

Sezonul al 15-lea din Grey’s Anatomy va debuta joi, 27 septembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Poșeta făcută din materiale reciclate și prețul ei exorbitant: 6,7 milioane de dolari!

Andreea Damian

Discutii despre oameni la Festivalul de Fotografie “Secvente”

realitatea

Schimbarea radicală suferită de Conchita Wurst

Andreea Damian

La Martina a aniversat 1 an în România

Weekend Sessions revine din mai la Grădina Botanică din București

Andreea Damian

Cătălina Popnor cerută de nevastă de Bogdan Jianu

Tabu Tabu

Scrie un comentariu