Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Ellen Pompeo părăsește serialul Grey’s Anatomy

Ellen Pompeo a anunțat, recent, că va părăsi serialul cu tematică medicală Grey’s Anatomy după sezonul al 16-lea. Actrița de 48 de ani și-a pregătit noi proiecte profesionale și dorește, totodată, o schimbare.

Vedeta a jucat rolul lui Meredith Grey, în jurul căreia s-a desfășurat toată acțiunea serialului. După 13 ani și 14 sezoane, Ellen Pompeo a declarat că e pregătită să părăsească serialul care a consacrat-o.

Într-un interviu acordat Entertainment Weekly, actrița americană a mărturisit că sfârșitul serialul este foarte aproape. Când a fost întrebată dacă intenționează să-și prelungească contractul care expiră la sfârșitul sezonului al 16-lea, Ellen Pompeo a răspuns: „În mod clar, nu sunt pregătită acum să fac orice anunț oficial despre viitorul meu în serial, dar simt cu adevărat așa cum am spus și în alte dăți, este timpul să plec. Caut cu siguranță o schimbare”.

Ellen Pompeo a obținut deja titlul de cel mai bine plătită actriță dintr-un serial de televiziune, câștigând 20 de milioane de dolari pe an. Cu toate acestea, interpreta personajului central al serialul Grey’s Anatomy va părăsi producția în 2020.

În luna mai, Shonda Rhimes mărturisea că serialul va exista atâta timp cât Ellen Pompeo se va afla sub contract. Însă, o dată cu anunțul plecării sale, actrița a anunțat de fapt că cel mai urmărit serial se va termina după sezonul al 16-lea.

Sezonul al 15-lea din Grey’s Anatomy va debuta joi, 27 septembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul surprinzător pentru care Charlize Theron a purtat în păr o brățară cu diamante

Andreea Damian

Smiley și Gina Pistol, din nou împreună în fața camerelor de luat vederi

Tabu Tabu

Sharon Stone a pozat topless la 61 de ani şi a recreat scena din Basic Instinct

Andreea Damian

Cu cine a petrecut Victor Slav de ziua lui

Tabu Tabu

Idei de ținute vesele pentru petrecerea de Crăciun

Andreea Damian

Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună. Fotografia care i-a dat de gol

Andreea Damian

Scrie un comentariu