Tabu
PEOPLESlider

Madonna, amendă colosală de la Guvernul rus

Madonna a dezvăluit că a fost amendată de Guvernul rus cu 1 milion de dolari după un concert pe care diva l-a susținut în orașul Sankt Petersburg.

Vedeta americană, în vârstă de 61 de ani, a publicat pe contul său de Instagram o amintire din timpul concertului pe care l-a susținut în 2012 la Sankt Petersburg, Rusia. Este vorba despre un fragment din discursul său pentru susţinerea drepturilor comunităţii LGBTQ+.

Madonna a comparat atunci lupta comunităţii LGBTQ+ pentru drepturi cu mişcarea pentru drepturile civile din anii 1960 și a îndemnat publicul să-şi arate „dragostea şi stima” pentru această comunitate. „Comunitatea gay, homosexualii, au aceleaşi drepturi… de a trăi în demnitate, respect şi cu iubire”, a transmis Madonna atunci.

Spre deosebirii de fanii prezenți la concert, care au aplaudat inițiativa artistei, Guvernul rus i-a amendat îndrăzneala cu 1 milion de dolari, bani pe care aceasta nu i-a plătit. „Am ţinut acest discurs la un concert din Sankt Petersburg în urmă cu opt ani. Am fost amendată cu 1 milion de dolari de Guvern pentru că am susţinut comunitatea gay. Nu am plătit niciodată”, le-a dezvăluit Madonna admiratorilor săi.

ARTICOLE SIMILARE

„Colectiv”, cel mai bun documentar la ”Oscarurile europene”

Andreea Damian

Fotografie Cristiana Apostol – Cei doi lupi

realitatea

Cine este iubita lui Alex Bogdan, prezentatorul de la Gopo

Tabu Tabu

Film românesc premiat la Festivalul de Film de la Veneţia

Andreea Damian

Dieta banală cu care Luminiţa Anghel a reușit să slăbească

Andreea Damian

Celia se retrage din muzică

Andreea Damian

4 comentarii

Scrie un comentariu