Tabu
PEOPLESlider

Monica Tatoiu se confesează. Care este cel mai mare regret al ei

Monica Tatoiu este una din cele mai de succes afaceriste din România şi o feministă convinsă. Invitată într-o emisiune de televiziune, aceasta a făcut mai multe dezvăluiri despre viața personală și a povestit cum a fost relația între ea și părinții săi.

Femeia de afaceri a fost întrebată de moderatoarea emisiunii dacă regretă că nu și-a luat rămas bun de la părintele său. „V-ați iertat pentru că nu v-ați luat adio de la tată?”, a fost întrebarea. Monica Tatoiu a dezvăluit că simte în continuare prezența tatălui său și că adesea comunică cu acesta. Ea spune că își reproșează faptul că nu i-a spus niciodată cât de mult îl iubește.

„Nu știu dacă de iertare e nevoie. Îl visez pe tata când sunt momente grele care vin în viață. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Îmi reproșez că nu i-am spus niciodată că-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat, el avea ideea că femeile sunt praoste, că femeile care fac artă sunt c***e(…). El fiind un mare doctor, un geniu. Nu i-am spus niciodată că îl iubesc, pentru că am fost influențată de mama, care nu și-a iubit niciodată soțul.

A fost o căsătorie aranjată. Nu i-am spus niciodată și nu l-am îmbrățișat niciodată. Nici nu știu unde e înmormântat tata, că eu nu le am cu morții și de-astea, dar din când în când îi fac o masă la un așezământ. Dau de mâncare. Eu trebuia să fiu băiat, așa a spus și tata, nu le am cu îmbrățișările. Nu i-am spus niciodată că îl iubesc. Asta e viața, emoțiile trec, regretele rămân”, a mărturisit ea.

Monica Tatoiu are 65 de ani și timp de peste 15 ani a fost directorul general al unei companii internaționale de cosmetice. Cu un doctorat în matematică, prezența constantă în diferite emisiuni TV, Monica Tatoiu și-a consolidat popularitatea de-a lungul timpului. În prezent se consideră una dintre pensionarele de lux din România.

Monica Tatoiu a aflat că are cancer la 23 de ani

Monica Tatoiu este o învingătoare care a cunoscut suferinţa încă din tinereţe! Femeia de afaceri a povestit că la 23 de ani medicii i-au dat teribilul verdict: suferea de cancer. S-a încăpăţânat să lupte cu boală, care a părut că bate în retragere. Din păcate, în 2011, boala şi-ar fi făcut din nou apariţia. Medicii de la o clinică din Viena i-au spus că trebuie să i se extirpe un sân. Pentru a află o a două părere, afacerista a plecat în SUA unde a făcut un întreg set de analize care să îi confirme diagnosticul. Medicii americani i-au spus însă că este sănătoasă.

ARTICOLE SIMILARE

Ce spune un reputat oncolog: „Turbo cancerul prințesei poate fi un efect secundar al…”

Andreea Damian

Holograma lui Whitney Houston a început turneul în Europa

Andreea Damian

6 obiceiuri pentru longevitate pe care le putem adopta cu toții de la japonezi

Andreea Damian

Ce avere colosală trebuie să împartă Shakira și Pique

Andreea Damian

Zgomotul alb îmbunătățește auzul – studiu

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow s-a căsătorit în secret cu scenaristul Brad Falchuk

Andreea Damian

Scrie un comentariu