Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Holograma lui Whitney Houston a început turneul în Europa

Whitney Houston
La 8 ani de la moartea ei tragică, Whitney Houston a reapărut pe scenă. Desigur, nu cântăreața în carne și oase, ci imaginea ei digital. Noaptea trecută, holograma legendarei artiste a deschis turneul mondial cu un mare concert în Sheffield (Marea Britanie).

BASE Hologram a organizat un eveniment neobișnuit numit „An Evening With Whitney” în colaborare cu Estate of Whitney E. Houston. „Creăm un nou tip de concert conceput pentru a surprinde magia. Când Whitney Houston vorbea transmitea carismă și emoții – asta vom transmite și noi publicului. Este o mare onoare pentru mine să-mi păstrez moștenirea prin acest proiect.”, a declarat organizatorul.

Publicul de la primul concert nu a rămas dezamăgit de prestația hologramei lui Whitney Houston. Pentru ca proiecția holografică a cântăreței să pară live, creatorii au examinat sute de ore de înregistrări video din concertele sale și au reprodus toate mișcările cântăreței în versiunea sa virtuală până la cele mai mici detalii. Și compania hologramei lui Whitney de pe scenă era formată din muzicieni live, vocaliști și dansatori.

Holograma lui Whitney Houston a fost invitată într-o emisiune împreună cu Pat Houston. Vorbind despre debutul hologramei surorii sale, Pat a spus că „timpul potrivit” a fost ales pentru turneu, iar totul a fost complet „asemănător cu Whitney”. Spre deosebire de concert, performanța hologramei la o emisiune tv nu a avut succes.

Whitney Houston a murit pe 11 februarie 2012 la vârsta de numai 48 de ani. A fost găsită inconștientă în baia unui hotel din Los Angeles. Ancheta a stabilit că moartea s-a produs din cauza unei supradoze cu droguri.

ARTICOLE SIMILARE

Zâmbetele nou-născuților nu sunt doar un reflex iar bebelușii socializează încă din primele ore

realitatea

Zborul – lectie de libertate

realitatea

Regina Letizia dă startul unei noi tendințe în materie de păr

Andreea Damian

Actrița Scarlett Johansson a fost desemnată femeia cu buze perfecte

Andreea Damian

Concurent de la MasterChef MORT in conditii tragice impreuna cu sotia lui!

Pink a reacționat violent după ce fanii au criticat-o că și-a mutilat copilul

Andreea Damian

Scrie un comentariu