Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Lady Gaga, piesă nouă după o pauză de 3 ani

Veste bună pentru fanii Lady Gaga. Artista a anunțat o piesă nouă. Va fi lansată vineri, 28 februarie, după o lungă pauză muzicală. Cântăreața de 33 de ani s-a dedicat în tot acest timp cinematografiei și afacerilor cu produse cosmetice.

Piesa se va numi Stupid Love, iar teaserele pentru acest single au început deja să apară în oraşele americane. La mai bine de o lună de când Stupid Love a scăpat pe Internet, Lady Gaga a anunțat că o va lansa oficial.

Vedeta americană a publicat pe Twitter o fotografie prin care anunță lansarea piesei. Gaga a folosit, de asemenea, hashtag-ul #LG6, indicând că Stupid Love face parte din mult așteptatul album de studio, al șaselea.

Lansarea de vineri ar fi prima piesă pop nouă a artistei din aproape 3 ani. Muziciana confirmase încă din 2017 că lucrează la un nou album, dar fără a da prea multe detalii.

Ultimul LP Lady Gaga a fost Joanne, care a sosit în octombrie 2016. A urmat un turneu global şi o reprezentaţie la Super Bowl pentru a promova acel material. A venit apoi o perioadă de oboseală şi probleme fizice, iar Lady Gaga a avut nevoie de o pauză binemeritată. În ultimul an s-a aprins totuşi speculaţiile despre o revenire a starului pop la origini. Fanii speculează că noul album s-ar numi Chromatica din cauza graffiti-ului cu acest cuvânt de pe posterul de mai sus.

ARTICOLE SIMILARE

Există o legătură între infecțiile din timpul sarcinii și autismul copilului, spun cercetătorii

Andreea Damian

CES 2020: Este primul an în care dezvoltatorii de tehnologii sexuale au primit undă verde

Andreea Damian

Moartea sutienului: cât va dura marea „eliberare” a sânilor?

Andreea Damian

Cand spun “latitudine” si “Podul Minciunilor”, ma gandesc la Sibiu

realitatea

Drama actriței care a jucat-o pe “Ecaterina Teodoroiu”, ucisă din cauza unei eșarfe

Tabu Tabu

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu