Tabu
Image default
CULTURE Slider

Lansarea următorului film „Fast & Furious”, amânată

Lansarea următorului film din franciza „Fast & Furious”, al zecelea, a fost amânată de Universal Pictures cu mai mult de o lună faţă de data stabilită iniţial.

Cel de-al zecelea film „Fast & Furious” va ajunge în cinematografe pe 19 mai 2023.

În locul rămas liber pentru Universal în calendar a fost programată lansarea unui lungmetraj de animaţie, al cărui titlu nu a fost încă dezvăluit.

Cel mai recent „Fast & Furious”, „F9: The Fast Saga”, a fost lansat în vară. A generat încasări de 726 de milioane de dolari la nivel global, sumă impresionantă pentru o producţie lansată în pandemie.

Franciza este una dintre cele mai longevive şi profitabile ale Universal, cu mai multe spin-off-uri şi continuări apărute în cele două decenii de la debut.

Pentru al zecelea film, Justin Lin revine în rolul de regizor, iar în distribuţie se întorc Vin Diesel, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Michelle Rodriguez şi Ludacris.

Anul trecut a fost anunţat că seria se va încheia odată cu al 11-lea film, însă nu înseamnă că universul cinematografic „Fast and Furious” o să dispară. Dacă filmele din serie îi au în centru pe Dominic Toretto, personaj interpretat de Vin Diesel, şi pe familia lui, Universal pregăteşte producţii spin-off centrate pe alte personaje din franciză.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 21 martie!

realitatea

Fotomodelul fără picior, în finala Miss Italia. E genial cum a răspuns jignirilor

Andreea Damian

Vedete nascute pe 19 august!

realitatea

Bucurestiul in weekend, 21-23 octombrie

realitatea

CHARLIE HEBDO vandut in 5 milioane de exemplare! Ce are pe coperta

realitatea

Frumoasa păstoriță transformată într-un cartof din desene animate. Încă o restaurare deplorabilă în Spania

Ciocîrlan

Scrie un comentariu