Tabu
PEOPLESlider

Ce legătură există între Eurovision, Elena Gheorghe și Connect-R? Totul despre finala națională

Duminică, 1 martie, de la ora 21.00, începe cel mai aşteptat eveniment muzical românesc din perioada următoare: Finala Naţională Eurovision, organizată la Buzău şi transmisă în direct de televiziunea română în România și în întreaga lume. Pe parcursul unui spectacol de aproape trei ore, Roxen va susține cinci show-uri şi vor fi mai multe recitaluri de excepţie.

roxen
roxen

Dacă Ulrikke şi Sandro vor interpreta la Buzău piesele cu care fiecare dintre ei îşi va reprezenta ţara la Eurovision Song Contest 2020, Loreen, ca invitat special, a pregătit românilor un regal muzical de 20 de minute. Alături de invitaţii din străinătate, în spectacolul de duminică vor evolua şi artişti din România: Elena Gheorghe și Connect-R, care au și rolul de gazde ale evenimentului, precum şi tânăra Dora Gaitanovici, originară din Buzău. Legătura Elenei Gheorghe cu Eurovision nu poate fi contestată. Performanţa sa muzicală din 2009 a făcut că “The Balkan Girls” să devină un hit la toate radiourile din România şi nu numai.

Edward Sanda
Edward Sanda

Pe scena de la Buzău, artista va susţine un recital care include atât o reinterpretare proaspătă, modernă, a piesei ei de la Eurovision 2009, dar şi melodii tradiționale machedoneşti. Co-prezentatorul Elenei de la Finală Naţională, Connect-R, pregătește o surpriză pentru fanii Eurovision și pentru întreg publicul. Celebrul său șlagăr “Eu vara nu dorm” va răsuna pe scenă Sălii Sportului din Buzău, că parte dintr-un recital în stil urban-pop. Duminică, publicul şi juriul de specialitate vor alege show-ul care ne va reprezenta în acest an la Rotterdam. Juriul de specialitate este format, în acest an, atât din artişti implicaţi, de-a lungul carierei, în proiectele Eurovision, dar și din alți profesioniști consacrați ai domeniului. Este vorba despre interpreţii Luminiţa Anghel, Crina Mardare, Alin Oprea şi compozitorul Andrei Tudor. Alături de ei, din juriu face parte și un reprezentant al tinerei generaţii: Edward Sanda, unul dintre artiștii momentului, solist de succes și compozitor

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Berecleanu înapoi la prima dragoste

Tabu Tabu

Zgârie-norii omoară până la 1 miliard de păsări anual în SUA, potrivit estimărilor

Andreea Damian

Emily Burghelea a ajuns pe perfuzii, la spital. Ce s-a întâmplat

Andreea Damian

Sean Penn și-a împins fosta logodnică în brațele lui Brad Pitt

Andreea Damian

Sfaturile Mihaelei Rădulescu în vreme de Corona Virus

Tabu Tabu

Ce zodii se urăsc cel mai mult

Andreea Damian

Scrie un comentariu