Tabu
PEOPLESlider

Iulia Albu a recunoscut că a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur că am un secret”

Iulia Albu a recunoscut faptul că a apelat la ajutorul medicului estetician! Creatoarea de modă nu a oferit multe detalii, însă a mărturisit că există un singur chirurg estetician în care are încredere.

Criticul de modă este și foarte recunoscătoare pentru că l-a întâlnit.

Chiar dacă aceasta a declarat că nu-și dorește să-și mărească buzele și nici să-și opereze nasul, recunoaște că are un mic secret, pe care nu mulți îl știu.

„Moda nu poate impune nimic, ea fiind în sine o industrie extrem de volatilă, bazată în principal pe manipulare. Premisa este simplă, promovarea până la limita absurdului a unor anumite tendințe recurente de la un deceniu la altul.

Dacă, în vremurile de aur ale acestei industrii, curentele culturale erau cele care imprimau tendințele în modă, vezi cultura Punk, acum se „reciclează la foc automat tot felul de „zone periferice cu miză supremă de a vinde o cantitate cât mai mare de „scame de mall.

Voi încuraja mereu achiziționarea de piese vintage și second hand în locul shopping-ului compulsiv de la magazine susținute de coloși care exploatează copii din țări subdezvoltate. Voi promova mereu branduri responsabile, care oferă în primul rând calitate. Și nu voi învăța niciodată pe nimeni să cumpere munți de cârpe fără valoare.

Nu obișnuiesc să mă despart de piesele din dressingul meu, dar, uneori, îmi face plăcere să le dăruiesc. Analizez varianta în care să reduc numărul lor și am făcut chiar și o pagină de Instagram dedicată, Iulia Albu Dressing, însă procesul este mai complicat decât anticipasem”, a declarat Iulia Albu, potrivit Viva.ro.

Întrebată și dacă, odată cu trecerea anilor, aceasta a apelat la intervenții estetice pentru a arătat mai tânăra, ori dacă și-a mărit vreodată buzele cu acid hilauronic, aceasta a declarat:

„Există un singur doctor chirurg estetician în care am încredere. Și nu, nu îmi injectează acid hialuronic nici în buze, nici în alte părți. Nu simt nevoia de volume mărite și nici de a avea alt nas.

În curând, vom vorbi mai multe despre acest subiect, pentru că este momentul ca cineva să o facă în mod responsabil, cu subiect și predicat și, mai ales, pentru a-i ajuta real pe ceilalți.

Pe noi doi ne-a unit convingerea că eu trebuie să fiu eu mereu. Și este extrem de dificil să întâlnești un doctor atât de dedicat și deschis. Sigur ca am un secret. Și singurul care îl știe momentan este DOC”, a spus ea.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Loredana a împlinit 50 de ani! Cum a devenit vedetă

Tabu Tabu

Cele mai bune uleiuri esențiale pentru rutina ta de baie și cum să le combini

realitatea

Mihai Petre s-a reinventat! Ce emisiune are după plecarea de la „Românii au talent”

Andreea Damian

În Norvegia, echipa feminină de handbal pe plajă nu mai vrea să poarte bikini

Andreea Damian

Concert la muzeu | Sub cerul Parisului în Micul Paris

Andreea Damian

Incendii Australia: focul de artificii a continuat, în ciuda apelurilor de a fi anulat

realitatea

Scrie un comentariu