Tabu
lifestyle

Amy Winehouse, beată și dormind pe stradă – FOTO

Așa e că vă era dor de Amy Winehouse și escapadele ei alcoolice? Nouă ne era, iar diva retro a revenit în forță. După nenumărate internări la dezalcoolizare sau dezintoxicare, Amy a dovedit că nu s-a schimbat deloc, iar dragostea ei pentru alcool este nemuritoare.

Ieri noapte (2 spre 3 august 2010) Amy a început un maraton alcoolic de 16 ore, timp în care a băut în trei baruri diferite din Londra. Așa că nu e de mirare că dimineața a găsit-o beată și lungită pe masa de pe o terasă londoneză. Spre deliciul paparazzilor, evident. Winehouse și-a pierdut complet luciditatea și nici măcar nu a băgat de seamă că era fotografiată. Când și-a revenit a plecat, împleticindu-se, spre casă.

În periplul ei de la un bar la altul, Amy a apelat și la serviciile unui taximetrist care a povestit că interpreta era foarte amețită și habar nu avea pe ce lume era. Acesta a mai adăugat că Amy era foarte supărată pentru că iubitul ei nu o respectă. În plus, Amy a fost la un pas de a fi călcată de o mașină care a trebuit să frâneze foarte violent pentru a evita accidentul.

ARTICOLE SIMILARE

Ramona Gabor s-a indragostit in Dubai: “Am un arab numai al meu!”

Designer român la New York Fashion Week

Cum să cumpărați cea mai bună încălțăminte pentru copii de școală

Tabu Tabu

PRINTUL HARRY si-a aratat bijuteriile de familie. Pozat GOL in LAS Vegas

Cele mai frumoase parcuri acvatice din Europa pe care merită să le vizitezi în 2020

Andreea Damian

50 Cent crede în extratereștri

realitatea

Scrie un comentariu