Tabu
PEOPLESlider

Cu ce s-a ales Irina Tănase după despărțirea de Liviu Dragnea

Vestea că Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că ruptura a avut loc după eliberarea politicianului din închisoare.

Irina nu s-a ales cu prea multe câștiguri după despărțirea de fostul lider PSD. Tânăra a rămas cu doar câteva mici beneficii după o relație de opt ani de zile, în care cei doi și-au declarat iubire sinceră.

Se pare că, din cauza faptului că i-a șifonat puțin imaginea – Irina l-ar fi înșelat pe Dragnea cu un fost iubit – Liviu Dragnea a lăsat-o fără niciunul dintre beneficiile financiare câștigate de pe vremea când se afla la brațul politicianului.

La acest moment, Irina Tănase a rămas doar cu câteva proprietăți imobiliare și economiile personale, rezultate din funcția pe care a deținut-o pe vremea când era iubita politicianului social-democrat.

Despărțirea de Liviu Dragnea s-a produs brusc, politicianul nemaidorindu-și să audă de blondina cu care a avut o relație de câțiva ani. Irina și acum îl așteaptă pe Dragnea să vină în căminul conjugal.

ARTICOLE SIMILARE

Miki de la K-pital s-a măritat, după 18 ani de relație. Cum a arătat mireasa și ce rochie a îmbrăcat

Andreea Damian

Casa de 85 de milioane de dolari a lui Beyonce! Imagini de lux

Andreea Damian

Trei lei pe o plajă: o sculptură tristă pentru epoca Brexit-ului

realitatea

Olivia Addams, videoclip împotriva bullyingului

Tabu Tabu

Lucruri la care Kate Middleton nu renunță niciodată și pe care ar trebui să le includem și noi în garderoba noastră

Andreea Damian

Eva Longoria dezvăluie cel mai mare secret al ei de frumusețe

Andreea Damian

Scrie un comentariu