Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cu ce s-a ales Irina Tănase după despărțirea de Liviu Dragnea

Vestea că Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că ruptura a avut loc după eliberarea politicianului din închisoare.

Irina nu s-a ales cu prea multe câștiguri după despărțirea de fostul lider PSD. Tânăra a rămas cu doar câteva mici beneficii după o relație de opt ani de zile, în care cei doi și-au declarat iubire sinceră.

Se pare că, din cauza faptului că i-a șifonat puțin imaginea – Irina l-ar fi înșelat pe Dragnea cu un fost iubit – Liviu Dragnea a lăsat-o fără niciunul dintre beneficiile financiare câștigate de pe vremea când se afla la brațul politicianului.

La acest moment, Irina Tănase a rămas doar cu câteva proprietăți imobiliare și economiile personale, rezultate din funcția pe care a deținut-o pe vremea când era iubita politicianului social-democrat.

Despărțirea de Liviu Dragnea s-a produs brusc, politicianul nemaidorindu-și să audă de blondina cu care a avut o relație de câțiva ani. Irina și acum îl așteaptă pe Dragnea să vină în căminul conjugal.

ARTICOLE SIMILARE

Rujul care a strâns 500 milioane de dolari pentru combaterea SIDA

Andreea Damian

Ți-o mai amintești pe Nicola? Uite cum arată acum! La 52 de ani e deja bunică

Andreea Damian

Cele 5 zodii care au toate șansele să devină bogate în curând! Atrag banii ca un magnet

Andreea Damian

Antibiotic puternic, descoperit de Inteligența Artificială

Andreea Damian

Ce este ortorexia și cum o recunoaștem

Andreea Damian

O actriță de la Hollywood a dezvăluit că soțul ei suferă de autism

Andreea Damian

Scrie un comentariu