Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Oana Zăvoranu, amenințată cu un cuțit în plină stradă

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex, au petrecut câteva zile la munte, pe Valea Prahovei. În timp ce se întorceau spre casă, la ieșirea din Azuga, cei doi au avut parte de un moment șocant.

Cuplul a fost amenințat cu un cuțit în plină stradă, după un incident în trafic. Soțul ei a încercat să depășească o mașină, în timp ce se afla pe o linie discontinuă. În acel moment, un alt șofer s-ar fi oprit cu mașina în fața cuplului și i-a amenințat cu cuțitul.

„A ieșit din mașină cu un cuțit și a început să ne amenințe: vă tai, vă omor, ce credeți nenorociților că dacă sunteți din bucurești vă bagați? Zăvoranco, te tai! Am rămas blocată, a ieșit între timp și lumea pentru că asta blocase ambele sensuri.”, a spus Oana Zăvoranu la un post de televiziune.

La scurt timp, vedeta a ajuns la poliție, unde vrea să facă plângere penală împotriva bărbatului care i-a amenințat. Polițiștii au percheziționat mașina agresorului și au găsit unul dintre cuțite aflat în buzunarul șoferului de la ușă.

„Sunt la poliţie. Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi în trafic la ieşirea din Azuga. Am făcut plângere și mergem mai departe pentru că este inadmisibil pur și simplu un psihopat iți taie calea”, a declarat Oana Zăvoranu pentru SpyNews.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Ce membrii din familia Marinei Almășan nu iubesc social-media

Tabu Tabu

Mii de animale sălbatice au fost confiscate de Interpol de la rețelele criminale

realitatea

N-ai să crezi cum se antrenează în izolare actorul Adrian Nartea

Tabu Tabu

Little Miss Period abordează tabuurile menstruației din Japonia cu un pumn direct în stomac ignoranțilro

realitatea

Loredana, o nouă apariție sexy în izolare

Tabu Tabu

Graviduțele Lea Michele și Sophie Turner, în rochii aproape la fel. Cui îi stă mai bine?

Andreea Damian

Scrie un comentariu