Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Miki de la K-pital s-a măritat, după 18 ani de relație. Cum a arătat mireasa și ce rochie a îmbrăcat

Miki de la K-pital, pe numele ei real Mihaela Marinache, se află de 18 ani într-o relație cu Răzvan Constantinescu, însă n-au ajuns niciodată la altar.

Cei doi au luat decizia de a-și uni destinele. Au făcut-o doar în fața ofițerului de stare civilă.La preot au ajuns în urmă cu doi ani, când au făcut doar schimb de inele și li s-a citit un pasaj din Biblie. Miki și Răzvan au postat pe rețelele de socializare primele imagini de la eveniment.

Cântăreața în vârstă de 47 de ani și partenerul ei de viață s-au căsătorit civil în Crevedia, județul Dâmbovița, acolo unde au hotărât să se stabilească, după ce au renunțat la viața agitată din Capitală. A fost un eveniment restrâns, la care au participat doar mirii și nașii.

„Ne-am cununat în Crevedia, am avut doar nașii cu noi, doctorul Bogdan Dimitrie Niculae, cu nevasta lui Marina, pe care îi cunosc de 16 ani! O să facem mai multe seri cu petreceri la noi acasă pentru că avem mulți prieteni!”, a spus Miki pentru Click!.

Miki nu a purtat rochie de mireasă

Miki nu și-a mai dorit să îmbrace din nou rochia de mireasă, astfel că a optat pentry o rochie de culoare roz, vaporoasă. La rândul lui, mirele a purtat un costum de culoare maro-muștar, la care a asortat o cravată cu buline.

Cei doi soți au postat și câte un mesaj amuzant în dreptul fotografiilor de la cununia civilă. „Mi-a luat 18 ani, dar l-am convins să spună «Da!»”, a scris ea. „Mi-au trebuit 18 ani, dar am reușit să o conving să spună Da’, până la urmă…”, a scris și Răzvan Constantinescu.

ARTICOLE SIMILARE

Femeile însărcinate sau care alăptează “vând” mai multe haine

realitatea

15 rochii cele mai iconice din toate timpurile

Andreea Damian

Cum s-a întreținut Alina Eremia în cele două luni de izolare

Tabu Tabu

Restaurantul unui român, din New York, acuzat de sexism: interzice femeilor singure să mănânce la bar

Andreea Damian

De ce tunsul ne trezește energia?

Andreea Damian

Loțiunea-minune creată de un român, votată cel mai bun produs cosmetic. Toate vedetele de la Hollywood o laudă

Andreea Damian

Scrie un comentariu