Tabu
PEOPLESlider

Alina Eremia isi provoaca fanii la „Vanatoarea de versuri”!

Alina Eremia are o multime de vesti minunate de impartasit cu fanii ei dragi. Pe data de 3 septembrie, isi va lansa noul single, insa pana atunci artista da startul unei campanii speciale initiata pe pagina ei de Facebook!

IMG_7867Alina isi provoaca fanii la #LyricsHunt, o super campanie care se desfasoara atat in mediul online, cat si in offline si care marcheaza totodata si o premiera in Romania. Alina este, astfel, primul artist roman care isi provoaca fanii sa caute versurile noii ei piese –  inca nelansata oficial – in locuri cheie din Bucuresti!

Concret, in fiecare zi, timp de cinci zile, artista ascunde in Bucuresti un plic in care se regasesc o parte din versurile noului ei single. In acelasi timp, fanii care vor porni in descoperirea plicurilor, se vor putea inspira din indiciile pe care Alina le ofera pe retelele de socializare si care sunt gandite pentru a-i ajuta pe fani sa gaseasca plicul zilei. Din momentul in care indiciul este dezvaluit, fanii au la dispozitie 24 de ore pentru a descoperi plicul secret.

Alina isi doreste sa ramana cat mai aproape de fanii ei pe parcursul campaniei, de aceea este alaturi de acestia in goana dupa cele cinci plicuri, totul pentru ca in final sa stranga versurile complete ale piesei ei.

Ramai in legatura cu artista pe pagina ei de Facebook, https://www.facebook.com/OfficialAlinaEremia si nu uita – 3 septembrie este ziua in care Alina isi lanseaza viitoarea piesa!

ARTICOLE SIMILARE

Trucul isteț pentru a evita apariția petelor maronii pe față

Andreea Damian

Dinu Maxer s-a despărțit și de noua iubită. Ce s-a întâmplat între cei doi

Andreea Damian

„Wonder Woman” Gal Gadot a anunțat că este însărcinată din nou

Andreea Damian

Puya, semnal de alarmă pentru consumatorii de droguri

Andreea Damian

Theo Rose și Anghel Damian se căsătoresc anul acesta. Unde va avea loc marele eveniment

Andreea Damian

Cine a obținut custodia Ritei, fiica Ronei Hartner

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu