Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Alina Eremia isi provoaca fanii la „Vanatoarea de versuri”!

Alina Eremia are o multime de vesti minunate de impartasit cu fanii ei dragi. Pe data de 3 septembrie, isi va lansa noul single, insa pana atunci artista da startul unei campanii speciale initiata pe pagina ei de Facebook!

IMG_7867Alina isi provoaca fanii la #LyricsHunt, o super campanie care se desfasoara atat in mediul online, cat si in offline si care marcheaza totodata si o premiera in Romania. Alina este, astfel, primul artist roman care isi provoaca fanii sa caute versurile noii ei piese –  inca nelansata oficial – in locuri cheie din Bucuresti!

Concret, in fiecare zi, timp de cinci zile, artista ascunde in Bucuresti un plic in care se regasesc o parte din versurile noului ei single. In acelasi timp, fanii care vor porni in descoperirea plicurilor, se vor putea inspira din indiciile pe care Alina le ofera pe retelele de socializare si care sunt gandite pentru a-i ajuta pe fani sa gaseasca plicul zilei. Din momentul in care indiciul este dezvaluit, fanii au la dispozitie 24 de ore pentru a descoperi plicul secret.

Alina isi doreste sa ramana cat mai aproape de fanii ei pe parcursul campaniei, de aceea este alaturi de acestia in goana dupa cele cinci plicuri, totul pentru ca in final sa stranga versurile complete ale piesei ei.

Ramai in legatura cu artista pe pagina ei de Facebook, https://www.facebook.com/OfficialAlinaEremia si nu uita – 3 septembrie este ziua in care Alina isi lanseaza viitoarea piesa!

ARTICOLE SIMILARE

Oana Roman a ajuns de nerecunoscut

Tabu Tabu

Cele mai fredonate melodii de pe Google în 2020

Andreea Damian

Copiii lui Michael Douglas parodiază familia regală britanică. FOTO

Andreea Damian

Justin Timberlake și Jessica Biel, puși la zid pentru o fotografie cu fiul lor

Andreea Damian

Patroana unei companii aeriene a găsit cheia succesului în afaceri: stewardese îmbrăcate în bikini

Andreea Damian

The Pussycat Dolls se reunesc după 10 ani

Andreea Damian

1 comentariu

LUCACI FLORENTIN (@LucaciFlorentin) 13 November 2015 at 16:18

Ha ha ha acum il citesc prima oara Esti inventiva nu gluma Alina <3 <3 <3

Răspunde

Scrie un comentariu