Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Tunsoare nereușită | 3 soluții pentru a îndrepta soluția

În 2020, saloanele de înfrumusețare au fost închise din cauza blocajului național. Multe femei au preferat să mai amâne momentul în care să-și tundă părul, altele, în schimb, au avut curajul să bage singure foarfecul în cap.

Ei bine, în câteva cazuri rezultatul a fost un dezastru! Dar nu-i nimic, din fericire există câteva soluții pentru a corecta greșelile făcute în păr.

Accesorii de păr

Cel mai bun mod de a compensa o tunsoare greșită este de a „ascunde mizeria”. Mai clar, folosiți unul sau mai multe accesorii pentru a vă ascunde părul și uitați de deteriorarea părului cu care trebuie să vă confruntați. Optați, de exemplu, pentru o eșarfă frumoasă legată în jurul capului sau într-o împletitură. Utilizați barete sau clești drăguți. Pe lângă camuflarea tunsorii eșuate, aceste accesorii vă vor oferi un aspect drăguț!

Accelerați creșterea

Indiferent cât de mult plângi, dezastrul a fost făcut. Părul tău nu va crește din nou imediat. Limitați daunele luând suplimente alimentare special dedicate părului, folosiți ulei de ricin pe rădăcini și lungimi (lăsați-l să acționeze înainte de a șampona) sau boostere de păr care se vor ocupa de accelerarea creșterii părului. Peste câteva săptămâni, părul tău va avea un impuls de vitalitate, va fi mai gros și mai plin.

Întoarce-te la hairstilist

Dacă nu-ți poți suporta noua tunsoare și pare imposibil să te ascunzi, cel mai bun mod este să te întorci la coafor (sau poate altul) și să îi explici problema. Cu siguranță îți va oferi soluții adaptate în funcție de daunele făcute: egalizează lungimea bretonului, o tunsoare mai scurtă, un gradient conic. Ar fi chiar ocazia ideală de a-ți schimba stilul și de a opta pentru o tunsoare cu totul nouă.

ARTICOLE SIMILARE

Nefertiti… contemporană

realitatea

Nicoleta Luciu a aflat de la ce are bube pe fata: “Am o dereglare…”

Se anunță un antibiotic promițător în stil “cal troian” care ar putea distruge bacteriile mai eficient

realitatea

Ce decizie a luat Netflix în legătură cu utilizatorii care nu îşi folosesc abonamentul

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 9 iulie!

realitatea

Feminitate absolută

realitatea

Scrie un comentariu