Tabu
PEOPLESlider

Vedetele din România și iubiții lor mult mai tineri

Moda doamnelor care îşi asumă relaţiile cu bărbaţi mai tineri a luat amploare şi în România. Nu puține sunt vedetele de sex feminim care și-au găsit dragostea în brațele unor iubiți mai tineri.

Pentru o femeie trecută prin viață, perspectiva de a avea un iubit mai tânăr e extrem de atrăgătoare, se pare, conform statisticilor, nu mai puțin de 34% dintre femeile cu vârste cuprinse între 40 și 69 de ani având cel puțin o dată de-a lungul vieții o relație cu un bărbat cu zece ani mai tânăr.

Nenumărate unt vedetele din showbiz pentru care diferența de vârstă nu a fost un criteriu.

Cristina Spătar

Cristina Spătar și Tiberiu Vărzaru

Cântăreața a luat pe toată lumea prin surprindere când și-a făcut publică relația cu un bărbat cu 21 de ani mai tânăr. Artista arată spectaculos la 47 de ani. Alesul ei este Tiberiu Vărzaru, bărbatul cu care formează un cuplu încă din 2016, de când a divorțat.

Lili Sandu

Lili Sandu și Silviu Țolu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România și faptul că fosta cântăreață este cu 12 ani mai mare decât partenerul ei nu le afectează relația. În 2020, cei doi au devenit părinți.

Tania Budi

Tania Budi, de 52 de ani, are un iubit cu 26 de ani mai tânăr. Îl cheamă Marin Burcea și este caporal în Legiunea Străină, cu specializarea de şef de echipă şi trăgător de elită. Cei doi sunt împreună de doi ani.

Lia Bugnar

Lia Bugnar și Anghel Damian

Povestea de iubire trăită de Anghel Damian cu Lia Bugnar, de 51 de ani, este atipică. Îi despart 23 de ani. Pasiunea pentru actorie i-a unit, iar cei doi se înțeleg foarte bine unul cu celălalt.

Gabriela Cristea

Gabriela Cristea are 45 de ani, Tavi Clonda are 40 de ani și a făcut parte din echipa emisiunii ei, când prezenta la Kanal D show-ul “Te vreau lângă mine”. Sunt împreună din 2013, în 2015 s-au căsătorit și au două fetițe.

Romanița Iovan

Romanița Iovan și Iulian Gogan

După ce a avut o relație cu pilotul Adrian Iovan, care a murit în tragedia din Munții Apuseni, Romanița a regăsit iubirea în brațele avocatului Iulian Gogan, un bărbat cu 11 ani mai tânăr ca ea.

Angela Gheorghiu

Îndrăgita soprana trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Mihai Ciortea, un bărbat mai tânăr cu 22 de ani decât ea, care o face extrem de fericită.

Elena Udrea

Între Elena Udrea și Adrian Alexandrov există o diferență de vîrstă de 11 ani, iar Udrea a tars lozul câștigător, fiindcă Adrian a lucrat ca manechin de la vârsta de 18 ani, colaborând cu mărci de renume din lumea modei.

ARTICOLE SIMILARE

Ce motive de fericire are Andreea Mantea

Tabu Tabu

Defectul pe care Chrissy Teigen îl ascunde tot timpul cu Photoshop

Andreea Damian

Miliardarul japonez care caută o „femeie specială” pentru călătoria sa în jurul Lunii

Andreea Damian

Specialiștii recomandă purtarea măștilor în timpul sexului pentru a reduce riscul transmiterii coronavirusului

Andreea Damian

Alex Velea, abandonat de Mario Fresh și Lino Golden. Reacția dură a cântărețului! Ce ar fi făcut „ginerele” Andreei Esca

Andreea Damian

Începe Survivor România. Cum se numesc echipele și cine sunt concurenții

Andreea Damian

Scrie un comentariu