Tabu
PEOPLESlider

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, renunţă la social media. Care e motivul

Se face un an de când Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle au renunțat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale britanice. Cei doi au părăsit Marea Britanie și s-au mutat în Canada, după care s-au stabilit în California, la Santa Barbara.

Ducii de Sussex sunt hotărâți să ducă o viață normală alături de fiul lor Archie. Și pentru asta renunţă și la social media, cuplul luând această ca parte a noului lor „rol progresiv” şi din cauza urii simţite din meajele internauţilor.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan nu vor mai folosi platforme ca Twitter sau Facebook, susţine Sunday Times. Ei resping social media ca parte a noului lor „rol progresiv” în America, scrie thetimes.co.uk, adăugând că potrivit unei surse apropiate cuplului cei doi nu plănuiesc să folosească social media pentru noua lor fundaţie Archewell şi este foarte puţin probabil să revină pe platformele de socializare.

Cuplul ar fi luat această decizie şi fiind dezamăgit de „ura” cu care s-au confruntat în social media. Ducele şi ducesa de Sussex au încetat să mai folosească Instagram din aprilie 2020, când s-au retras din familia regală.

ARTICOLE SIMILARE

Un cuplu celebru a divorțat după 45 de ani de căsnicie. „Aveau vieți separate de șase ani”

Andreea Damian

Folosirea în exces a smartphone-ului distruge imaginația copiilor

Andreea Damian

Antonia și Ilinca Vandici au fost invitate la botezul fiicei lui Matteo

Tabu Tabu

Dragostea dureaza cat timp stii sa o intretii!

realitatea

Cântăreața Sia a devenit bunică la doar 44 de ani

Andreea Damian

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle i-a costat pe cetățeni 40 de milioane de dolari

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu