Tabu
Image default
PEOPLESlider

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, renunţă la social media. Care e motivul

Se face un an de când Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle au renunțat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale britanice. Cei doi au părăsit Marea Britanie și s-au mutat în Canada, după care s-au stabilit în California, la Santa Barbara.

Ducii de Sussex sunt hotărâți să ducă o viață normală alături de fiul lor Archie. Și pentru asta renunţă și la social media, cuplul luând această ca parte a noului lor „rol progresiv” şi din cauza urii simţite din meajele internauţilor.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan nu vor mai folosi platforme ca Twitter sau Facebook, susţine Sunday Times. Ei resping social media ca parte a noului lor „rol progresiv” în America, scrie thetimes.co.uk, adăugând că potrivit unei surse apropiate cuplului cei doi nu plănuiesc să folosească social media pentru noua lor fundaţie Archewell şi este foarte puţin probabil să revină pe platformele de socializare.

Cuplul ar fi luat această decizie şi fiind dezamăgit de „ura” cu care s-au confruntat în social media. Ducele şi ducesa de Sussex au încetat să mai folosească Instagram din aprilie 2020, când s-au retras din familia regală.

ARTICOLE SIMILARE

De ce simțim că timpul zboară în vacanță?

Andreea Damian

Prima imagine cu mezina lui Cabral. Cu cine seamănă Namiko

Andreea Damian

Victor Slav revine pe sticlă. La ce emisiune va apărea

Andreea Damian

Când are loc UNTOLD 2021. Organizatorii au anunțat datele

Andreea Damian

Robert Downey Jr. promite să salveze planeta în 10 ani cu tehnologii avansate

Andreea Damian

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus

Andreea Damian

Scrie un comentariu