Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, renunţă la social media. Care e motivul

Se face un an de când Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle au renunțat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale britanice. Cei doi au părăsit Marea Britanie și s-au mutat în Canada, după care s-au stabilit în California, la Santa Barbara.

Ducii de Sussex sunt hotărâți să ducă o viață normală alături de fiul lor Archie. Și pentru asta renunţă și la social media, cuplul luând această ca parte a noului lor „rol progresiv” şi din cauza urii simţite din meajele internauţilor.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan nu vor mai folosi platforme ca Twitter sau Facebook, susţine Sunday Times. Ei resping social media ca parte a noului lor „rol progresiv” în America, scrie thetimes.co.uk, adăugând că potrivit unei surse apropiate cuplului cei doi nu plănuiesc să folosească social media pentru noua lor fundaţie Archewell şi este foarte puţin probabil să revină pe platformele de socializare.

Cuplul ar fi luat această decizie şi fiind dezamăgit de „ura” cu care s-au confruntat în social media. Ducele şi ducesa de Sussex au încetat să mai folosească Instagram din aprilie 2020, când s-au retras din familia regală.

ARTICOLE SIMILARE

Creatorul personajelor Astérix și Obelix a murit la 92 de ani

Andreea Damian

Cele mai bune sfaturi pentru reducerea poluării digitale

Andreea Damian

Glumele pe seama emblemei Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia 2018

Emma Watson: scrisoare deschisă pentru Savita Halappanavar – care a murit după ce i-a fost refuzat dreptul la avort

Dora Constantinovici

Loredana Chivu are cel mai frumos fund din Romania

Animalele pe cale de dispariție cântă despre supraviețuire într-o animație care te va face să plângi

realitatea

Scrie un comentariu