Tabu
BEAUTYPEOPLESlider

Trend alert: părul curcubeu – semn de rebeliune sau pur și simplu cool?

Am văzut-o pe Delia la filmările pentru „Verde Împărat”, unde părul ei este vopsit tip „curcubeu”. Dar înainte de ea au mai fost Avril Lavigne, Lady Gaga, Katy Perry, Nicki Minaj. Lista celor care au încercat această nuanță de păr este numeroasă! Într-o lume afectată de crize economico-sociale, le vezi la serviciu, la porțile școlilor și la cozile din supermarket: femei obișnuite cu părul curcubeu.

Părul vopsit în nuanţe de curcubeu reprezenta cândva un semn de rebeliune iar acum este pur şi simplu cool. Trendul a fost preluat nu doar pe podiumurile prezentărilor de modă ci şi în rândul vedetelor de peste Ocean şi de la noi. Fie că este vorba de o culoare puternică şi uniformă, fie de câteva şuviţe rebele sau de extensii pe care le poţi purta doar atunci când vrei, părul „curcubeu” este fun şi cool.

Nu se știe exact cine a pornit această tendință. Dar e o schimbare de look curajoasă şi spectaculoasă. Părul curcubeu pare să lumineze aceste zile de toamnă reci și întunecoase.

Atleta Shelly-Ann Fraser-Pryce a câștigat aurul la cursa de 100 m de la Campionatul Mondial de anul acesta. Talismanul ei norocos a fost părul curcubeu. Actrița Amandla Stenberg din filmul The Hate U Give a pășit pe covorul roșu la Premiile BET 2018 cu părul colorat, în timp ce membrii grupului K-Pop BTS  și-au vopsit podoaba capilară în toate culorile, spre deliciul fanilor. Ceea ce a fost o dată un trend neobișnuit este acum adorat de femeile de rând.

Părul curcubeu nu cunoaște vârstă. Poate fi purtat de o puștoaică de 16 ani, dar la fel de bine și de o doamnă trecută de prima tinerețe. Părul este modul în care unele femei se prezintă: nonconformiste, stăpâne pe ele, pline de viață, fericite. „Părul colorat este cu siguranță o tendință mare. Nu am văzut niciodată pe nimeni cu păr ca al meu acum cinci ani, dar acum văd femei de vârsta bunicii mele cu păr roz”, spune Amina Mucciolo, de 36 de ani, artist și designer.

Secretele părului „curcubeu”

Dacă vrei să ai și tu părul ca un curcubeu, poți face asta chiar la tine acasă, fără să mai cheltui o avere la un salon profesional. O tânără care își dorea foarte mult să obțină acest look s-a apucat să vopsească singură, iar rezultatul a fost de-a dreptul fabulos. Ea a realizat un tutorial în care a explicat pas cu pas cu a obținut părul „curcubeu”. Urmărește materialul video de mai jos și vei afla tot ce trebuie să știi.

ARTICOLE SIMILARE

CM Fotbal Feminin: jucătoarea care la 41 de ani a stabilit două recorduri mondiale

Andreea Damian

Eminem răspunde criticilor aduse versurilor de pe noul lui album

Andreea Damian

Ce organe sunt atacate de coronavirus

Andreea Damian

Trendul de pe TikTok care îi îndeamnă pe oameni să-și spele părul o dată pe lună, ca să fie mai des și mai frumos. Ce spun medicii

Andreea Damian

Keira Knightley îi interzice fiicei sale să urmărească filme Disney care nu sunt feministe

realitatea

Doamnelor, va place botoxul?

realitatea

Scrie un comentariu