Tabu
Image default
PEOPLE

Kamara și Andrei Ștefănescu au noi colegi în trupa Alb Negru

La vremuri noi, oameni noi! Această zicală li se potrivește acum de minune băieților din trupa Alb Negru, care, odată cu lansarea noului lor videoclip la piesa “Vremuri noi” lansează practic oficial și noua formulă de trupă. Lui Andrei Ștefănescu și Kamara li s-au alăturat prietenii și colaboratorii lor de suflet, alături de care au scos multe melodii de succes, Rareș Varniote și Ralflo!

“Începând cu această piesă “Vremuri noi”, Rareș și cu Ralflo intră în trupa Alb Negru. De-acum încolo noi patru vom fi Alb Negru și mă bucur nespus de mult că pentru Alb Negru au venit vremuri noi! Așa se numește și noua noastră piesă, culmea, nu ajunsesem la studio pentru a face această piesă ci alta, în varianta Alb Negru feat, Ralflo și Rareș și apoi ne-am decis ca trupa să fie în patru de-acum înainte, noua formulă. Piesa “Vremuri noi” a venit practic să anunțe acest update al trupei. Se anunță vremuri noi pentru noi și suntem foarte fericiți. Această piesă ne reprezintă, este foarte frumoasă, pozitivă, o piesă care dă speranță, o piesă care te face să nutrești sentimente pentru cel de lângă tine, te ajută să îți dezvolți această zonă, să o hrănească cumva și noi ne bucurăm foarte mult că reușim să dăm mai departe ceva din noi către public și putem să aducem zâmbete și fericre în sufletele altora!”, a povestit Kamara.

alb-negru-noua-formula de trupa
alb-negru-noua-formula de trupa

Ce spune Andrei Ștefănescu despre noua formulă a trupei și noul single Alb Negru? “Mie personal mi se pare că “s-a făcut dreptate”! Am adus lângă noi doi cântăreți adevărați, două caractere adevărate, doi oameni cu care am avut cel mai mare succes pe care Alb Negru l-a înregistrat vreodată. Suntem colegi și la Naționala Artiștilor, suntem prieteni și în afara scenei, cântăm foarte bine împreună, ne simțim foarte bine pe scenă, avem foarte multe evenimente la care am participat și ne-am susținut unii pe ceilalți. Trupa Alb Negru are acum doi membri care trebuiau să fie mai demult în această trupă, chiar odată cu piesa “Mi-e sete de tine”.

Au trecut anii, ne-am maturizat și iată-ne ajunși în fața unui moment foarte important pentru noi. Această pandemie cred că ne-a luminat oarecum și ne-a dat această soluție și anume, de a fi mai mulți! Nu cred că mai există o trupă de băieți care să sune așa cum sunăm noi live și din motivul acesta cred eu că este un câștig, atât pentru noi ca trupa cât și pentru muzica românească! Cu ocazia asta am scos și o piesă care chiar asta arată – “Vremuri noi!” – atât pentru noi – trupa Alb Negru – cât și pentru cei care vor asculta piesa. “Vremuri noi” – pentru că suntem într-o permanentă schimbare, totul se schimbă în jurul nostru, trăim niște vremuri noi, iar noi suntem în picioare și iată-ne poate, mai puternici ca înainte! O piesă frumoasă, pe care am iubit-o încă din prima zi în care am ascultat-o și cred eu că și publicul de la noi din țară o va iubi, atât piesa, cât și noua formula Alb Negru”!

 

ARTICOLE SIMILARE

Dana Rogoz merge la primul eveniment după izolare

Tabu Tabu

Veste uimitoare pentru Casa Regală! Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea copil

Andreea Damian

Hugh Jackman își dorește să intre în Cartea Recordurilor

Andreea Damian

Dieta care a ajutat-o pe Lavinia Pîrva să slăbească 30 de kilograme

Andreea Damian

Loredana Groza, convinsă de un star de la Hollywood să nu își pună silicoane

Andreea Damian

Jane Fonda a acceptat premiul BAFTA în timp ce era arestată la Washington

Andreea Damian

Scrie un comentariu