Tabu
Image default
LIFE & LOVE Slider

Gwyneth Paltrow surprinde din nou: a lansat „vibratorul suprem”

De Ziua Îndrăgostiţilor, Gwyneth a lansat un vibrator. Jucăria sexuală este o premieră pentru Goop, compania actriței, care anterior lansase o lumânare cu aroma vaginului ei.

Spre amuzamentul tuturor, Gwyneth a luat-o înaintea tuturor şi şi-a creat propriul meme cu vibratorul în mână – obiectul înlocuind tocmai Oscarul pe care l-a câştigat în 1999 pentru rolul din “Shakespeare in Love”.

Jucăria alb-roz pentru adulți este, conform descrierii producătorului, un așa-numit „vibrator baghetă cu două fețe”. Compania vorbește și despre „dispozitivul de masaj suprem”.

Designul vibratorului a fost conceput cu două scopuri: o parte are o sferă pentru stimularea externă, cealaltă extremitate mai subțire este orientată către stimularea clitoriană sau internă. Fiecare capăt al vibratorului are intensități diferite. Mai mult, după cum subliniază autorul, s-a decis să se ocupe și de estetică. Jucăriile sexuale ar trebuie să fie elegante și minimaliste și chiar demne de a fi „confundate cu un Oscar”.

Vibratorul lui Gwyneth Paltrow costă 90 de dolari. Acest lucru face ca jucăria să aibă un preț rezonabil, potrivit site-ului TMZ.

Actrița nu a fost niciodată reținută în ceea ce privește bunăstarea sexuală a femeilor: cu compania ei Goop.com, specializată în produse de wellness, Gwyneth Paltrow a lansat (aproape) totul: ouă vaginale care ar trebui să „micșoreze” pereții uterului, o lumânare cu parfumul vaginului ei sau clismele cu cafea.

Ouă vaginale din jad

Compania lui Gwyneth a primit și un documentar pe Netflix. Unul dintre cele mai importante episoade ale seriei s-a axat pe plăcerea feminină și motivațiile care ar explica încercarea de a pune capăt stigmatului jucăriilor sexuale.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care Meghan Markle nu-l va însoți pe prințul Harry la ceremonia în memoria Prințesei Diana

Andreea Damian

De ce ne e foame (și ne îngrășăm puțin) în sezonul rece – nu e o legendă!

realitatea

Cum a slăbit de fapt Beyonce după nașterea gemenilor? Totul despre dieta sa. FOTO

Andreea Damian

Mariah Carey și dependența de alcool. Fostul ei manager rupe tăcerea

Andreea Damian

Autobiografia lui Michelle Obama, pe cale să devină cea mai populară carte de memorii din istorie

Andreea Damian

Record fabulos: Etiopia a plantat peste 350 milioane de copaci într-o singură zi

Andreea Damian

Scrie un comentariu